Η επιτυχία σας αποτελεί προτεραιότητά. Η εμπειρία μου, οδηγός σας!

Πληροφορίες γραφείου

Στρατάκης Σταύρος AvatarΚαλώς ορίσατε στο γραφείο της webgift! Η webgift είναι η ιδέα που έγινε πράξη στις 9 Νοεμβρίου 2007. Για όσους δεν με γνωρίζουν ονομάζομαι Στρατάκης Σταύρος και είναι μεγάλη μου χαρά που μπορώ να σας συστηθώ άλλα και μεγάλη μου τιμή που βρίσκεστε εδώ στο e-γραφείο μου.

Περιγραφή

Έχοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα γνώσεων από διαφορετικούς κλάδους (κατασκευή - σχεδιασμό ιστοσελίδων, φιλοξενία και προώθηση) είμαι σε θέση να ενισχύσω την αρτιότητα του αποτελέσματος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζω στο διαδίκτυο καθώς και η εμπειρία που έχω αποκτήσει στην πορεία των ετών με κάνουν να διακρίνω τις ανάγκες σας άμεσα!

Η διαφορά μεταξύ των εταιρειών υψηλής ανάπτυξης και αυτών της αργής υπόκειται στο σύνολο των δεξιοτήτων που μπορούν εν τέλει να εφαρμόσουν.

Συμβουλευτείτε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει το διαδίκτυο για την προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας, την διαφήμιση, την αύξηση του πελατολογίου σας και κατ' επέκταση την ενίσχυση των πωλήσεών σας.

Μοναδικός μου στόχος είναι η δική σας επιτυχία!

Γραφείο της webgift

Τομείς δραστηριότητας

Από της 28.06.2012 ανήκω στην ομάδα ανάπτυξης του ελεύθερου (προς χρήση και λήψη) και (πάνω από όλα) ελληνικού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS. Συμμετέχω στην ανάπτυξη του CMS και στην υποστήριξη των χρηστών.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0