Η επιτυχία σας αποτελεί προτεραιότητά μας. Η εμπειρία μας, οδηγός σας!

Πληροφορίες γραφείου

Στρατάκης Σταύρος AvatarΚαλώς ορίσατε στο γραφείο της webgift! Η webgift είναι η ιδέα που έγινε πράξη στις 9 Νοεμβρίου 2007. Για όσους δεν με γνωρίζουν ονομάζομαι Στρατάκης Σταύρος και είναι μεγάλη μου χαρά που μπορώ να σας συστηθώ άλλα και μεγάλη μου τιμή που βρίσκεστε εδώ στο 'ηλεκτρονικό' μου γραφείο.

Περιγραφή

Έχοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα γνώσεων από διαφορετικούς κλάδους (κατασκευή - σχεδιασμό ιστοσελίδων, φιλοξενία και προώθηση) είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε την αρτιότητα του αποτελέσματος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στο διαδίκτυο καθώς και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στην διάρκεια των ετών μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Η διαφορά μεταξύ των εταιρειών υψηλής ανάπτυξης και αυτών της αργής υπόκειται στο σύνολο των δεξιοτήτων που μπορούν εν τέλει να εφαρμόσουν.

Συμβουλευτείτε μας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει το διαδίκτυο για την προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας, την διαφήμιση, την αύξηση του πελατολογίου σας και κατ' επέκταση την ενίσχυση των πωλήσεών σας.

Μοναδικός μας στόχος είναι η δική σας επιτυχία!

Γραφείο της webgift

Τομείς δραστηριότητας

Από της 28.06.2012 ανήκω στην ομάδα ανάπτυξης του ελεύθερου (προς χρήση) και (πάνω από όλα) ελληνικού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS. Συμμετέχω στην ανάπτυξη του CMS και στην υποστήριξη των χρηστών.

Στην κατηγορία:

Γραφείο
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0