Η επιτυχία σας αποτελεί προτεραιότητά. Η εμπειρία μου, οδηγός σας!

Πληροφορίες γραφείου

Στρατάκης Σταύρος AvatarΚαλώς ορίσατε στο γραφείο από το σπίτι της Webgift DEV! H Webgift είναι η ιδέα που έγινε πραγματικότητα την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου του 2007. Ονομάζομαι Στρατάκης Σταύρος και είμαι ο ιδρυτής και κύριος προγραμματιστής του γραφείου.

Ως πτυχιούχος μηχανικός εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων από τον Σεπτέμβριο του 2007 απέκτησα και αποκτώ συνεχώς νέες γνώσεις και εμπειρίες στο διαδίκτυο! Είμαι πραγματικά χαρούμενος καθώς μπορώ να σας συστηθώ άλλα και ιδιαίτερα ευγνώμων που βρίσκεστε εδώ στο ηλεκτρονικό μου γραφείο!

Περιγραφή

Έχοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα γνώσεων από διαφορετικούς κλάδους (κατασκευή - σχεδιασμό ιστοσελίδων, φιλοξενία και προώθηση) είμαι σε θέση να ενισχύσω την αρτιότητα του αποτελέσματος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζω στο διαδίκτυο καθώς και η εμπειρία που έχω αποκτήσει στην πορεία των ετών με κάνουν να διακρίνω τις ανάγκες σας άμεσα!

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών εξαρτάται απόλυτα από το σύνολο των δεξιοτήτων που εν τέλει θα εφαρμοστούν.

Συμβουλευτείτε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει το διαδίκτυο για την προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας, την διαφήμιση, την αύξηση του πελατολογίου σας και κατ' επέκταση την ενίσχυση των πωλήσεών σας.

Γραφείο της webgift

Τομείς δραστηριότητας

Από της 28.06.2012 ανήκω στην ομάδα ανάπτυξης του ελεύθερου (προς χρήση και λήψη) και (πάνω από όλα) ελληνικού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS. Συμμετέχω στην ανάπτυξη του CMS και στην υποστήριξη των χρηστών.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0