Αποκτήστε το πιο προσαρμοσμένο πακέτο φιλοξενίας των αναγκών σας και απολαύστε τα οφέλη!
Κατοχύρωση - Μεταφορά domainhttps://cdn.webgift.eu/images/userfiles/domain_registration.svg

Το domain θα αποτελέσει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο οπότε θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα #domain με προσοχή! Συνιστούμε να είναι εύκολο στην απομνημόνευση, σύντομο (έως 10 χαρακτήρες) και περιγραφικό έτσι ώστε να φωτογραφίζει την ιδιότητά σας ως επαγγελματίας ή το όνομα της επιχείρησή σας. Το domain θα είναι οδηγός για την προώθηση της επιχείρησής σας όχι μόνο στο διαδίκτυο άλλα και στην περιοχή όπου δραστηριοποιείστε! Η WEBGIFT DEV αποτελεί επίσημο καταχωρητή ονομάτων χώρου .gr και .ελ με εγκεκριμένη άδεια (αρ. μητρώου: 22-106) από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδ...

Κατοχύρωση - Μεταφορά domain

Καταχώρηση - Μεταφορά Ονόματος Χώρου (domain) Το domain θα αποτελέσει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο οπότε θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα #domain με προσοχή! Συνιστούμε να είναι εύκολο στην απομνημόνευση, σύντομο (έως 10 χαρακτήρες) και περιγραφικό έτσι ώστε να φωτογραφίζει την ιδιότητά σας ως επαγγελματίας ή το όνομα της επιχείρησή σας.

Το domain θα είναι οδηγός για την προώθηση της επιχείρησής σας όχι μόνο στο διαδίκτυο άλλα και στην περιοχή όπου δραστηριοποιείστε!

Η WEBGIFT DEV αποτελεί επίσημο καταχωρητή ονομάτων χώρου .gr και .ελ με εγκεκριμένη άδεια (αρ. μητρώου: 22-106) από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων).

Εργαλεία διαχείρισης domains

Για την κατοχύρωση του domain άλλα και για την μεταφορά του στον δικό μας καταχωρητή θα χρειαστεί να το αναζητήσουμε ως προς την διαθεσιμότητά του.

Κατοχύρωση domain

Μεταφορά domain

Nameservers

Οι nameservers δίνονται από τον πάροχο της φιλοξενίας της ιστοσελίδα σας. Οι διακομιστές ονομάτων (nameservers) μεταφράζουν το όνομα τομέα σε διεύθυνση IP, συνδέοντας πληροφορίες που είναι εύκολο να κατανοήσουν οι άνθρωποι με πληροφορίες που είναι εύκολο να κατανοήσουν οι υπολογιστές.

Κωδικός εξουσιοδότησης EPP

Μόνο οι ιδιοκτήτες domain είναι σε θέση να αιτηθούν μεταφοράς. Ανάλογα την κατάληξη που θα επιλέξετε θα χρειαστεί να γνωρίζεται τον κωδικό εξουσιοδότησης EPP όπως σας δίνεται από τον τωρινό σας καταχωρητή. Ο κωδικός αυτός θα ξεκλειδώσει το domain και θα γίνει διαθέσιμο για μεταφορά.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0