Αποκτήστε το πιο προσαρμοσμένο πακέτο φιλοξενίας των αναγκών σας και απολαύστε τα οφέλη!
Κατοχύρωση - Μεταφορά domainhttps://cdn.webgift.eu/images/userfiles/domain_registration.svg

Το domain θα αποτελέσει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο οπότε θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα #domain με προσοχή!...

Κατοχύρωση - Μεταφορά domain

Καταχώρηση - Μεταφορά Ονόματος Χώρου (domain) Το domain θα αποτελέσει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο οπότε θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα #domain με προσοχή! Συνιστούμε να είναι εύκολο στην απομνημόνευση, σύντομο (έως 10 χαρακτήρες) και περιγραφικό έτσι ώστε να φωτογραφίζει την ιδιότητά σας ως επαγγελματίας ή την επιχείρισή σας.

Το domain θα είναι οδηγός για την προώθηση της επιχείρησής σας όχι μόνο στο διαδίκτυο άλλα και στην περιοχή όπου δραστηριοποιείστε! Ας μάθουμε τον τρόπο!

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Για την κατοχύρωση του domain άλλα και για την μεταφορά του στον δικό μας καταχωρητή (καταχωρητής της webgift) θα χρειαστεί να το αναζητήσουμε ως προς την διαθεσιμότητά του. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δύο πεδία άμεσης αναζήτησης domain ανάλογα της ενέργειας που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

Κατοχύρωση domain

Γράψτε το domain που σας ενδιαφέρει να κατοχυρώσετε μαζί με την κατάληξη (π.χ: mydomain.com) και πατήστε αναζήτηση. Η φόρμα παρακάτω θα σας μεταφέρει στην περιοχή αναζήτησης για να προχωρήσετε την διαδικασία.

Nameservers

Οι καταχωρητές θέλουν να γνωρίζουν πληροφορίες για τον πάροχο φιλοξενίας του domain. Αυτές τις πληροφορίες τις καλούμε ονόματα διακομιστή (Server) ή αλλιώς nameservers.Αν δεν έχετε κάποιο πάροχο φιλοξενίας τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο φιλοξενίας ή ένα πακέτο φιλοξενίας διακομιστή VPS από εμάς.

Μεταφορά domain

Γράψτε το domain που σας ενδιαφέρει να μεταφέρετε μαζί με την κατάληξη (π.χ: mydomain.com) και πατήστε αναζήτηση. Η φόρμα παρακάτω θα σας μεταφέρει στην περιοχή αναζήτησης για να προχωρήσετε την διαδικασία.

Κωδικός εξουσιοδότησης EPP

Μόνο οι ιδιοκτήτες domain είναι σε θέση να αιτηθούν μεταφοράς. Ανάλογα την κατάληξη που θα επιλέξετε θα χρειαστεί να γνωρίζεται τον κωδικό εξουσιοδότησης EPP όπως σας δίνεται από τον τωρινό σας καταχωρητή. Ο κωδικός αυτός θα ξεκλειδώσει το domain και θα γίνει διαθέσιμο για μεταφορά.

Κατά την διάρκεια των ετών έχουμε μειώσει τις τιμές των domains έως 29.00%. Δείτε τον κατάλογο τιμών ονομάτων χώρου σήμερα κιόλας και επωφεληθείτε των προσφορών.

Βίντεο κατοχύρωσης domain

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει βίντεο όπου μπορείτε να δείτε την διαδικασία κατοχύρωσης ενός domain μέσα από την πλατφόρμα της webgift.

Στην κατηγορία:

Domains - Φιλοξενία
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0