Αποκτήστε το πιο προσαρμοσμένο πακέτο φιλοξενίας των αναγκών σας και απολαύστε τα οφέλη!
Managed φιλοξενία ιστοσελίδαςhttps://cdn.webgift.eu/images/userfiles/web_hosting.svg

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η διαδικασία αποθήκευσης των δεδομένων ενός ιστότοπου σε έναν διακομιστή ή μια σειρά διακομιστών. Φανταστείτε έναν ιστότοπο ως έργο τέχνης. Αυτή η τέχνη πρέπει να φιλοξενηθεί κάπου για να τη δουν οι άνθρωποι και η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι σαν μια γκαλερί όπου η τέχνη σας μπορεί να αποθηκευτεί για να τη δουν οι άλλοι.Υπάρχει η κατάλληλη τεχνογνωσία για την ασφάλεια των δεδομένων σας καθώς επίσης και η εγγύηση της υψηλής ταχύτητας μετάδοσής τους εντός του δικτύου. Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένα πακέτα φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας. Χαρακτηριστικά, λειτ...

Managed φιλοξενία ιστοσελίδας

Φιλοξενία ΙστοσελίδωνΗ φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η διαδικασία αποθήκευσης των δεδομένων ενός ιστότοπου σε έναν διακομιστή ή μια σειρά διακομιστών. Φανταστείτε έναν ιστότοπο ως έργο τέχνης. Αυτή η τέχνη πρέπει να φιλοξενηθεί κάπου για να τη δουν οι άνθρωποι και η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι σαν μια γκαλερί όπου η τέχνη σας μπορεί να αποθηκευτεί για να τη δουν οι άλλοι.

Υπάρχει η κατάλληλη τεχνογνωσία για την ασφάλεια των δεδομένων σας καθώς επίσης και η εγγύηση της υψηλής ταχύτητας μετάδοσής τους εντός του δικτύου. Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένα πακέτα φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας.

Χαρακτηριστικά, λειτουργίες και κόστος

Χαρακτηριστικά SMALL PACK STARTER PACK STANDARD PACK PREMIUM PACK FULL PACK
Χώρος SSD δίσκου (GB) 1 5 10 20 30
Μηνιαία κίνηση δεδομένων (GB) 15 25 50 100 1000
Λογαριασμοί email 1 5 10 20 50
Addon domains 1 5 10 20 50
Subdomains 1 5 10 20
MySQL βάσεις δεδομένων 1 5 10 20 50
cPanel πρόσβαση
Δωρεάν SSL
Λειτουργίες SMALL PACK STARTER PACK STANDARD PACK PREMIUM PACK FULL PACK
File manager
Mail forwarding
Προστασία αρχείων
Αντίγραφα ασφαλείας
Error logs
phpMyAdmin
Πολλαπλές εκδόσεις PHP
Έλεγχος για ιούς
Πλήρης διαχείριση
Κόστος/έτος 80.00€ 130.00€ 250.00€ 350.00€ 450.00€

Παραγγελία Παραγγελία Παραγγελία Παραγγελία Παραγγελία

Εμπιστευθείτε την webgift για την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας και απολαύστε τη δύναμη της απόδοσης, της σταθερότητας και της ασφάλειας που σας προσφέρουμε! Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Ο Σταύρος είναι διαθέσιμος να σας καθοδηγήσει σχετικά!

Συχνές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

Τι επίπεδο υποστήριξης παρέχετε;
Πλήρης διαχείριση. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι για την εγκατάσταση, ρύθμιση και επίλυση προβλημάτων στο πακέτο φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας. Επιπλέον βεβαιώνουμε ότι οποιοδήποτε σφάλμα δικτύου έχει προκληθεί στο κέντρο δεδομένων, θα επιλυθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Τέλος θα κρατήσουμε ενημερωμένο το λογισμικό που έχει εγκατασταθεί στους διακομιστές φιλοξενίας.
Προσφέρετε υπηρεσία μεταφοράς δεδομένων από υπάρχον διακομιστή;
Ναι! Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν!

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μεταβείτε από το ένα πακέτο σε ένα άλλο χωρίς καμία δέσμευση! Αισθανθείτε ελεύθερα και ζητήστε μας επίσης το δικό σας - πλήρως προσαρμοσμένο - πακέτο φιλοξενίας!

Προϋποθέσεις και όροι χρήσης της υπηρεσίας φιλοξενίας.

Παραγγελία πακέτου φιλοξενίας

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0