Έξτρα υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη πλέον εμπειρία χρήσης στο διαδίκτυο!
Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδαςhttps://cdn.webgift.eu/images/userfiles/optimization_web.svg

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας καθορίζει το πόσο γρήγορα ο επισκέπτης έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Ψάχνετε να αυξήσετε την ταχύτητα, να μειώσετε τον χρόνο φόρτωσης των εσωτερικών σελίδων και γενικότερα να βελτιώσετε την #εμπειρία χρήσης; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιστοσελίδα σας να φορτώνει γρηγορότερα βελτιώνοντας τον κώδικα HTML, το CSS, τα jacascripts και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση της στο διαδίκτυο! Παράγοντες που επηρεάζει και εργαλεία που χρησιμοποιούμε Κάνοντας την ιστοσελίδα σας γρηγορότερη δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Αρκετά brands δε...

Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας

Υπηρεσία βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδας Η ταχύτητα της ιστοσελίδας καθορίζει το πόσο γρήγορα ο επισκέπτης έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Ψάχνετε να αυξήσετε την ταχύτητα, να μειώσετε τον χρόνο φόρτωσης των εσωτερικών σελίδων και γενικότερα να βελτιώσετε την #εμπειρία χρήσης; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιστοσελίδα σας να φορτώνει γρηγορότερα βελτιώνοντας τον κώδικα HTML, το CSS, τα jacascripts και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση της στο διαδίκτυο!

Παράγοντες που επηρεάζει και εργαλεία που χρησιμοποιούμε

Κάνοντας την ιστοσελίδα σας γρηγορότερη δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Αρκετά brands δεν μπορούν να τα καταφέρουν και άλλα δεν έχουν την εμπειρία ή τις γνώσεις για να επιτύχουν τον σκοπό. Αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρουμε την υπηρεσία βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων στα brands εκείνα που επιθυμούν να βρουν λύση στο πρόβλημα. Ας δούμε παρακάτω τους παράγοντες που επηρεάζει η υπηρεσία και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να αυξήσουμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας!

Παράγοντες που επηρεάζει η υπηρεσία βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων

Η Google ανακοίνωσε ότι ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπού σας μπορεί να αποτελεί παράγοντα κατάταξης. Όσο πιο γρήγορα φορτώνει μια ιστοσελίδα τόσο καλύτερη κατάταξη θα έχει στην μηχανή αναζήτησης. Ως εκ τούτου, έχει καταστεί επιτακτική η ανάγκη να καταβάλλετε όλες τις προσπάθειες για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Έχει αποδειχθεί επίσης ότι φέρνει ουσιαστικά αποτελέσμα με μεγάλη μάλιστα διαφορά στην επιτυχημένη προώθηση της ιστοσελίδας σας. Στην πραγματικότητα, το 47% των επισκεπτών αναμένει ότι μια ιστοσελίδα θα φορτωθεί σε δύο ή λιγότερα δευτερόλεπτα ενώ αν διαρκέσει περισσότερο από τρία τότε έχει εκτιμηθεί ότι το 40% θα εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας.

  • - Βελτίωση κατάταξης σε ολόκληρη την ιστοσελίδα

  • - Βελτίωση μετατροπής για όλα τα κανάλια

  • - Μείωση ρυθμού εγκατάλειψης

  • - Πιο αποδοτικές αμειβόμενες εκστρατείες διαφήμισης

  • - Βελτιωμένη η συνολική εμπειρία χρήστη

  • - Βελτιωμένη εμπειρία χρήσης σε κινητά και αποτελέσματα μετρήσεων απόδοσης

  • - Λιγότερες παράπονα πελατών και αναφερόμενα προβλήματα.

Εργαλεία που χρησιμοποιούμε

Τα εργαλεία GTMetrix και Google pagespeed insights είναι τα αγαπημένα μας για μέτρηση της ταχύτητας φόρτωσης, να πάρουμε το σκορ, να κατεβάσουμε τις αναφορές και να τα χρησιμοποιήσουμε ως αναφορά για τις βελτιώσεις που έχουμε εφαρμόσει! Διαχωρίζουμε τις επιδόσεις του PageSpeed και YSlow σε μια λίστα ενεργών συστάσεων, με προτεραιότητα το πόσο επηρεάζουν την ταχύτητα της σελίδας σας. Πρόκειται να εξετάσουμε έως 30 συστάσεις!

Εργαλεία βελτιστοποίησης της απόδοσης μιας ιστοσελίδας

Γνωρίζετε ότι οι συμβατές με κινητά ιστοσελίδες που φορτώνουν σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα έχουν διπλάσια έσοδα από τις διαφημιστικές τους καμπάνιες σε σχέση με αυτές που φορτώνουν σε έως 19 δεύτερα;

Χάνετε έσοδα που οφείλονται στην ταχύτητα φόρτωσης; Στείλτε μας τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας συμπληρώνοντας την φόρμα έκδοσης προσφοράς.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0