Σχεδιασμός χωρίς σκοπό και πρόθεση είναι απλώς μια διακόσμηση - έξυπνος, στρατηγικός σχεδιασμός λύνει προβλήματα και επιτυγχάνει μετρήσιμους στόχους.
Responsive σχεδιασμός ιστοσελίδαςhttps://cdn.webgift.eu/images/userfiles/responsive_design.svg

Με τον όρο responsive (προσαρμογή ιστοσελίδας σε φορητές συσκευές) ενεργοποιούμε την διαδικασία αλλαγής της διάταξης μιας ιστοσελίδας ανάλογα την συσκευή που την επισκέπτεται. Η υπηρεσία αυτή ως τελευταία τάση σχεδιασμού ιστοσελίδων, αποτελεί την καλύτερη επιλογή καλύπτοντας όλες τις τρέχουσες ανάγκες. Οι διακομιστές 'σερβίρουν' την ίδια HTML σε όλες τις συσκευές άλλα με τον κατάλληλο κώδικα CSS χειρίζονται την διάταξη σε όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις οθονών! Οφέλη της απόκρισης σχεδιασμού Ενισχυμένο SEO Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία responsive θα βοηθήσει τους χρήστες να επισκευτούν την ισ...

Responsive σχεδιασμός ιστοσελίδας

Σχεδιασμός προσαρμογής ιστοσελίδας σε φορητές συσκευέςΜε τον όρο responsive (προσαρμογή ιστοσελίδας σε φορητές συσκευές) ενεργοποιούμε την διαδικασία αλλαγής της διάταξης μιας ιστοσελίδας ανάλογα την συσκευή που την επισκέπτεται. Η υπηρεσία αυτή ως τελευταία τάση σχεδιασμού ιστοσελίδων, αποτελεί την καλύτερη επιλογή καλύπτοντας όλες τις τρέχουσες ανάγκες. Οι διακομιστές 'σερβίρουν' την ίδια HTML σε όλες τις συσκευές άλλα με τον κατάλληλο κώδικα CSS χειρίζονται την διάταξη σε όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις οθονών!

Οφέλη της απόκρισης σχεδιασμού

Ενισχυμένο SEO

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία responsive θα βοηθήσει τους χρήστες να επισκευτούν την ιστοσελίδα σας μέσα από μια φορητή συσκευή. Η ποιότητα μιας ιστοσελίδας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην τελική κατάταξη αναζήτησης για το Google. Αν ένας επισκέπτης βρεθεί στην ιστοσελίδα σας μέσω αναζήτησης από φορητή συσκευή, αλλά η ιστοσελίδα σας δεν ανταποκρίνεται σε αυτήν, τότε το ποσοστό προβολής (πέρα από μια σελίδα στην ιστοσελίδα σας) θα μειωθεί και θα έχει ως αποτέλεσμα την μελλοντική διαγραφή της από την λίστα των αναζητήσεων. Αντιθέτως όσο περισσότερους επισκέπτες μπορείτε να αποκτήσετε, τόσο υψηλότερη θα είναι και η τελική κατάταξη.

Responsive web design
Η τεχνική του Responsive web design

Κόστος

Προφανώς κάνοντας χρήση της υπηρεσίας μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα καθώς δεν θα χρειαστεί να γίνουν δυο διαφορετικές κατασκευές για την ιστοσελίδα (μια για σταθερούς και φορητούς υπολογιστές και μια για κινητά και tablets).

Εμπειρία χρήσης

Η τεχνική σχεδιασμού Responsive πρόκειται να αποδώσει την καλύτερη εμπειρία στον τελικό χρήστη παρέχοντας συμβατότητα σε οποιαδήποτε συσκευή!

Ευκολότερο στην διαχείριση

Το σημαντικό πλεονέκτημα για τον responsive σχεδιασμό είναι το γεγονός ότι πλέον εργαζόμαστε σε μια εκδοχή της ιστοσελίδας. Έχοντας 2 διαφορετικές εκδοχές, μια για τους σταθερούς-φορητούς υπολογιστές και άλλη μια για τις φορητές συσκευές απαιτεί διαφορετικές καμπάνιες SEO και ενημέρωση περιεχομένου το οποίο απαιτεί αρκετό χρόνο και αυξημένο κόστος. Διαχειρίζοντας μια responsive ιστοσελίδα και μια καμπάνια SEO είναι με διαφορά η ευκολότερη διαδικασία.

Ζητήστε προσφορά για responsive σχεδιασμό και επωφεληθείτε από τα οφέλη που προσφέρει αυτή η υπηρεσία!

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0