Σχεδιασμός χωρίς σκοπό και πρόθεση είναι απλώς μια διακόσμηση - έξυπνος, στρατηγικός σχεδιασμός λύνει προβλήματα και επιτυγχάνει μετρήσιμους στόχους.
Σχεδιασμός πρότυπου ιστοσελίδας (Template)https://cdn.webgift.eu/images/userfiles/template_design.svg

Ο σχεδιασμός ενός πρότυπου εμφάνισης (template) αποτελεί οτιδήποτε καλαίσθητο έχει να παρουσιάσει μια ιστοσελίδα στους επισκέπτες της....

Σχεδιασμός πρότυπου ιστοσελίδας (Template)

Σχεδιασμός ΕμφάνισηςΟ σχεδιασμός ενός πρότυπου εμφάνισης (template) αποτελεί οτιδήποτε καλαίσθητο έχει να παρουσιάσει μια ιστοσελίδα στους επισκέπτες της. Ένας όμορφος και συνάμα μοντέρνος σχεδιασμός θα εντυπωσιάσει τους δυνητικούς πελάτες ωστόσο δεν αρκεί για να χαρακτηρίσει μια ιστοσελίδα ως επιτυχημένη.

Λειτουργίες προτύπου εμφάνισης

Θα χρειαστεί ευκολία στην πλοήγηση, ορθά δομημένο περιεχόμενο και κατάλληλη τεχνική υποδομή στην παραγωγή του τελικού HTML κώδικα. Είμαστε γνώστες στο να παράγουμε μοναδικές εμπειρίες χρήσης (User Experience - UX) όπου τις εφαρμόζουμε σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε!

Προσαρμοσμένα πρότυπα εμφάνισης templates

Ο σχεδιασμός πέρα από τα χρώματα, όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό, αποτελείται και από ένα σύνολο λειτουργιών. Αρκετά templates δημιουργούνται με σκοπό ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να τροποποιήσει την εμφάνιση της ιστοσελίδας του όπως επιθυμεί. Λειτουργίες όπως εμφάνιση ή απόκρυψη πλευρικών στηλών, επιλογή διαστάσεων των πλευρικών στηλών κτλ μπορούν να συμπεριληφθούν στις λειτουργίες μιας εμφάνισης προτύπου.

Προγράμματα επεξεργασίας εικόνων, προσθήκης CSS, Javascript ή προσθήκη επιπλέον javascript βιβλιοθηκών (jQuery) καθώς και η γλώσσα προγραμματισμού PHP αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας και της καλαισθησίας.

Επιτυχημένη θεωρείται μια ιστοσελίδα όπου προσελκύει επισκέπτες και καλύπτει απόλυτα τους σκοπούς (εμπορικούς και μη) που εκπροσωπεί.

Έχουμε αναλάβει την δημιουργία μιας σειράς από πρότυπα εμφάνισης για το #Elxis CMS κατά την διάρκεια των ετών. Ζητήστε σήμερα κιόλας προσφορά για την δημιουργία του δικού σας πρότυπου εμφάνισης.

Όλα τα πρότυπα εμφάνισης είναι συμβατά σε φορητές συσκευές (responsive design).

Ζητήσετε προσφορά

Στην κατηγορία:

Εργασίες σχεδιασμού
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0