Σχεδιασμός χωρίς σκοπό και πρόθεση είναι απλώς μια διακόσμηση - έξυπνος, στρατηγικός σχεδιασμός λύνει προβλήματα και επιτυγχάνει μετρήσιμους στόχους.
Σχεδιασμός πρότυπου ιστοσελίδας (Template)https://cdn.webgift.eu/images/userfiles/template_design.svg

Ο σχεδιασμός ενός πρότυπου εμφάνισης (template) αποτελεί οτιδήποτε καλαίσθητο έχει να παρουσιάσει μια ιστοσελίδα στους επισκέπτες της. Ένας όμορφος και μοντέρνος σχεδιασμός θα εντυπωσιάσει τους δυνητικούς πελάτες ωστόσο δεν αρκεί για να χαρακτηρισθεί μια ιστοσελίδα ως επιτυχημένη. Λειτουργίες προτύπου εμφάνισης Θα χρειαστεί ευκολία στην πλοήγηση, ορθά δομημένο περιεχόμενο και κατάλληλη τεχνική υποδομή στην παραγωγή του τελικού HTML κώδικα. Υπάρχει η γνώση και η εμπειρία στο να δημιουργηθούν μοναδικές εμπειρίες χρήσης (User Experience - UX) όπως εφαρμόζονται σε κάθε ολοκληρωμένο έργο! Ο σχε...

Σχεδιασμός πρότυπου ιστοσελίδας (Template)

Σχεδιασμός ΕμφάνισηςΟ σχεδιασμός ενός πρότυπου εμφάνισης (template) αποτελεί οτιδήποτε καλαίσθητο έχει να παρουσιάσει μια ιστοσελίδα στους επισκέπτες της. Ένας όμορφος και μοντέρνος σχεδιασμός θα εντυπωσιάσει τους δυνητικούς πελάτες ωστόσο δεν αρκεί για να χαρακτηρισθεί μια ιστοσελίδα ως επιτυχημένη.

Λειτουργίες προτύπου εμφάνισης

Θα χρειαστεί ευκολία στην πλοήγηση, ορθά δομημένο περιεχόμενο και κατάλληλη τεχνική υποδομή στην παραγωγή του τελικού HTML κώδικα. Υπάρχει η γνώση και η εμπειρία στο να δημιουργηθούν μοναδικές εμπειρίες χρήσης (User Experience - UX) όπως εφαρμόζονται σε κάθε ολοκληρωμένο έργο!

Προσαρμοσμένα πρότυπα εμφάνισης templates

Ο σχεδιασμός πέρα από τα χρώματα αποτελείται και από ένα σύνολο λειτουργιών. Αρκετά templates δημιουργούνται με σκοπό ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να τροποποιήσει την εμφάνιση της ιστοσελίδας του όπως επιθυμεί. Λειτουργίες όπως απόκρυψη ή μη των πλευρικών στηλών, επιλογή διαστάσεων κεντρικού περιέκτη, εικόνας στο υπέδαφος (background) κτλ μπορούν να συμπεριληφθούν στις λειτουργίες μιας εμφάνισης προτύπου.

Προγράμματα επεξεργασίας εικόνων, client side γλωσσών προγραμματισμού όπως CSS, Javascript ή προσθήκη επιπλέον javascript βιβλιοθηκών (jQuery) καθώς και server side γλωσσών προγραμματισμού όπως PHP αποτελούν τα βασικά συστατικά της καλαισθησίας και της λειτουργικότητας ενός προτύπου template.

Επιτυχημένη θεωρείται μια ιστοσελίδα όπου προσελκύει επισκέπτες και καλύπτει απόλυτα τους σκοπούς (εμπορικούς και μη) για τους οποίους αναπτύσσεται.

Έχω αναλάβει την δημιουργία μιας σειράς από πρότυπα εμφάνισης για το #Elxis CMS κατά την διάρκεια των ετών. Ζητήστε σήμερα κιόλας προσφορά για την δημιουργία του δικού σας πρότυπου εμφάνισης.

Όλα τα πρότυπα εμφάνισης είναι συμβατά σε φορητές συσκευές (responsive design).

Ζητήσετε προσφορά

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0