Σχεδιασμός χωρίς σκοπό και πρόθεση είναι απλώς μια διακόσμηση - έξυπνος, στρατηγικός σχεδιασμός λύνει προβλήματα και επιτυγχάνει καθορισμένους στόχους.
Σχεδιασμός Πρότυπου Εμφάνισης - Templatehttps://media.webgift.gr/images/userfiles/templates.png

Ο σχεδιασμός ενός πρότυπου εμφάνισης (ή διαφορετικά Template) καλούμε οτιδήποτε καλαίσθητο έχει να επιδείξει μια ιστοσελίδα στους επισκέπτες της. Για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας αυτής κάνουμε χρήση αρκετών τεχνολογιών με σκοπό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένας όμορφος και μοντέρνος σχεδιασμός ωστόσο...

Σχεδιασμός Πρότυπου Εμφάνισης - Template

Σχεδιασμός ΕμφάνισηςΟ σχεδιασμός ενός πρότυπου εμφάνισης (ή διαφορετικά Template) καλούμε οτιδήποτε καλαίσθητο έχει να επιδείξει μια ιστοσελίδα στους επισκέπτες της. Για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας αυτής κάνουμε χρήση αρκετών τεχνολογιών με σκοπό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένας όμορφος και μοντέρνος σχεδιασμός ωστόσο δεν αρκεί για να χαρακτηρίσουμε μια ιστοσελίδα ως επιτυχημένη.

Θα χρειαστεί ευκολία στην πλοήγηση (και γενικότερα στην εμπειρία χρήσης), ορθά δομημένο περιεχόμενο και κατάλληλη τεχνική υποδομή έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να είναι σε θέση να τις προσπελάσουν. Είμαστε γνώστες των τεχνικών αυτών και τις εφαρμόζουμε σε κάθε μας εργασία!

Προσαρμοσμένα πρότυπα εμφάνισης templates

Ο σχεδιασμός, πέρα από τα χρώματα που μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε, αποτελείται και από ένα σύνολο λειτουργιών. Αρκετά templates αναπτύσσονται με σκοπό ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να τροποποιήσει την εμφάνιση της ιστοσελίδας του όπως επιθυμεί. Λειτουργίες όπως εμφάνιση ή απόκρυψη στηλών, επιλογή διαστάσεων κτλ μπορούν να συμπεριληφθούν στις λειτουργίες μιας εμφάνισης προτύπου.

Προγράμματα επεξεργασίας εικόνων, CSS, Javascript ή προσθήκη επιπλέον javascript βιβλιοθηκών καθώς και η γλώσσα προγραμματισμού PHP αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας και της καλαισθησίας.

Επιτυχημένη θεωρείται μια ιστοσελίδα όπου προσελκύει επισκέπτες και καλύπτει απόλυτα τους εμπορικούς σκοπούς που εκπροσωπεί.

Έχουμε αναλάβει μια σειρά από τέτοιες εμφανίσεις προτύπων όπου διατίθενται είτε δωρεάν είτε με εμπορική άδεια χρήσης.

Ζητήσετε προσφορά σχεδιασμού template!

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0