IOSR AERO - Λογισμικό κρατήσεων γεγονότων

To IOSR Aero είναι μια επέκταση του IOS Reservations (IOSR) για κρατήσεις σε χρονικά προγραμματισμένα γεγονότα όπως ραντεβού, εισιτήρια, μαθήματα, σεμινάρια, συνένδρια, ταξίδια, πτήσεις, αγώνες, παρουσιάσεις - shows και άλλα! Το IOSR Aero είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που δουλεύουν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα (γιατρούς, δασκάλους, ηθοποιούς, κλπ) και θέλουν για παράδειγμα να δημιουργήσουν ένα γεγονός για μια παράσταση 100 ατόμων και να πουλήσουν εισητήρια. 150,00€ {buttons}demo=https://demo.isopensource.com/el/reservations/aero/athens-demo-tours/ | Σελίδα επίδειξης της επέκτασης IOSR...

iosr aero, ios reservations, iosr extension, αφαίρεση copyrights, extension, component, elxis, cms, άδεια χρήσης, κρατήσεις γεγονότων, λογισμικό κρατήσεων, εισητήρια, ραντεβού, γεγονότα, εκδρομές, αγώνες, shows, μηχανή κρατήσεων, λογισμικό, elxis cms

IOSR Aero - Λογισμικό κρατήσεων γεγονότων εικονίδιοTo IOSR Aero είναι μια επέκταση του IOS Reservations (IOSR) για κρατήσεις σε χρονικά προγραμματισμένα γεγονότα όπως ραντεβού, εισιτήρια, μαθήματα, σεμινάρια, συνένδρια, ταξίδια, πτήσεις, αγώνες, παρουσιάσεις - shows και άλλα! Το IOSR Aero είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που δουλεύουν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα (γιατρούς, δασκάλους, ηθοποιούς, κλπ) και θέλουν για παράδειγμα να δημιουργήσουν ένα γεγονός για μια παράσταση 100 ατόμων και να πουλήσουν εισητήρια.

150,00€

Ένα ολοκληρωμένο λογισμικό για τις ανάγκες σας!

Το IOSR Aero είναι μία πολυ-χρηστική εφαρμογή. Ο διαχειριστής δημιουργεί λογαριασμούς για εταιρείες και κάθε εταιρεία μπορεί να έχει πολλαπλούς χρήστες με πρόσβαση μόνο στην εταιρεία τους. Κάθε εταιρεία έχει τις δικές της ρυθμίσεις, μεθόδους πληρωμής, κλπ. Τα δεδομένα (γεγονότα, κρατήσεις, κλπ) είναι απολύτως διαχωρισμένα και ιδιωτικά για την κάθε εταιρεία. Ένας χρήστης της εταιρείας Α δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου της εταιρείας Β και αντιστρόφως. Μόνο οι μάνατζερ και οι διαχειριστές του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στους πίνακες ελέγχου όλων των εταιρειών. Ελέγξτε τους συνδέσμους αναφοράς στο κάτω μέρος του άρθρου για να δείτε στιγμιότυπα της επέκτασης IOSR Aero.

Διασύνδεση API

Το IOSR Aero έχει ένα δημόσιο τμήμα (περιοχή επισκεπτών) για να εμφανίζει τις εταιρείες, τα γεγονότα και να δέχεται κρατήσεις. Επιπλέον σας παρέχουμε έτοιμα προς χρήση πρόσθετα (plugin) για το Wordpress, το Elxis CMS και PHP ιστότοπους προκειμένου να λαμβάνετε κρατήσεις και από απομακρυσμένους ιστότοπους. Εγκαθιστάτε το plugin σε ένα ιστότοπο, ρυθμίζετε τις παραμέτρους επικοινωνίας του και το plugin συνδέεται με το IOSR Aero μέσω μίας ασφαλούς σύνδεσης. Μέσω αυτής της σύνδεσης ανταλλάσονται δεδομένα μεταξύ του τρίτου ιστότοπου και του IOSR Aero. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα γεγονότα και να κάνουν κρατήσεις από το site σας χωρίς να επισκεφθούν τον ιστότοπο που είναι εγκατεστημένο το IOSR Aero. Η σύνδεση είναι απολύτως αόρατη!

Λειτουργία Demo

Το IOSR Aero μπορεί να δουλέψει σε λειτουργία demo για ολόκληρη την εγκατάσταση ή για συγκεκριμένη(ες) εταιρεία(ες). Στην λειτουργία demo όλα είναι προσβάσιμα όπως συνήθως ωστόσο η διαδικασία αποθήκευσης δεν θα ολοκληρωθεί. Αντ' αυτού ένα μήνυμα σχετικά με τους περιορισμούς της λειτουργίας demo θα εμφανιστεί. Στην λειτουργία demo επίσης το IOSR Aero δεν θα στείλει emails ωστόσο οι διασυνδέσεις API θα λειτουργήσουν ως συνήθως χωρίς να στείλουν ενημερώσεις μέσω email. Οι απομακρυσμένες κρατήσεις (διασυνδέσεις API) μπορούν να απενεργοποιηθούν από τις γενικές ρυθμίσεις της εφαρμογής. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε την αποδοχή κρατήσεων από μια συγκεκριμένη εταιρεία τότε μπορείτε απλά να απενεργοποιήσετε την διασύνδεση API που έχει γίνει!

Το IOSR Aero είναι μια πολυ-διάστατη εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως back-end εφαρμογή γραφείου για εταιρείες ενοικιάσεων που θέλουν απλά να διαχειριστούν χειροκίνητα τις κρατήσεις τους ή/και ως online εφαρμογή κρατήσεων οπότε και όλη η διαδικασία κράτησης και πληρωμής είναι αυτοματοποιημένη.

Γνωρίζατε ότι χρησιμοποιούμε το IOSR Aero λογισμικό για την κατασκευή των ιστοσελίδων κρατήσεων γεγονότων; Επισκευτείτε το πακέτο κρατήσεων γεγονότων και ανακαλύψτε ορισμένες από τις πιο ισχυρές λειτουργίες (όπως αυτή του λογισμικού ως υπηρεσία - SAAS) που προσφέρει το IOSR Aero σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

IOS Reservations (IOSR)

Εικονίδιο IOS Reservation component25,00€ (Απαιτείται - Ένα για κάθε εγκατάσταση Elxis CMS)

Το IOS Reservations (IOSR) component είναι μια online πλατφόρμα κρατήσεων. Ο πυρήνας του συστήματος είναι ένα component για το Elxis CMS. Το IOSR μπορεί να επεκταθεί παρέχοντας κρατήσεις για ξενοδοχεία (IOSR Hotels), ενοικιάσεις οχημάτων (IOSR Rentals), εισητήρια (IOSR Aero) και σχεδόν σε οτιδήποτε μπορεί να γίνει κράτηση online. Οπότε το IOS Reservations (IOSR) component είναι ένα μέρος όπου φιλοξενούνται οι επεκτάσεις IOSR (IOSR extensions) και δεν έχει από μόνο του λειτουργικότητα στο δημόσιο τμήμα των επισκεπτών.

Αφαίρεση copyright IOSR Aero (CRL)

Εικονίδιο αφαίρεσης copyright του IOSR Aero225,00€ (Προαιρετικό)

Το IOSR Aero παρέχεται ως λογισμικό λευκής ετικέτας (white labeled) για το δημόσιο τμήμα του. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες του ιστότοπου ή των API plugin δεν βλέπουν σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων της I Open Source. Αντιθέτως στον πίνακα ελέγχου των εταιρειών υπάρχει μία μικρή σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων της Is Open Source στο κάτω μέρος των σελίδων. Δεν σας επιτρέπετε να αφαιρέσετε ή κρύψετε αυτό το σημείωμα εκτός εάν αγοράσετε μία ειδική Άδεια Αφαίρεσης Πνευματικών δικαιωμάτων (CRL).

Μετά την αγορά σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ζητώντας να μας δώσετε τον κωδικό ενεργοποίησης του IOSR Aero καθώς και την διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Σημειώστε πως το IOSR Aero θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο προκειμένου να λειτουργήσει η άδεια CRL.

 • Δεν θέλω να πληρώσω για επιπρόσθετη άδεια, μπορώ να χρησιμοποιήσω το IOSR Aero;
  Φυσικά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IOSR Aero που αγοράσατε νόμιμα με όλες του τις δυνατότητες και λειτουργίες του. Η άδεια CRL αφορά μόνο στην αφαίρεση των πνευματικών δικαιωμάτων της Is Open Source από τον πίνακα ελέγχου των εταιρειών, τίποτα άλλο.
 • Λήγει η άδεια CRL;
  Όχι. Η άδεια δεν λήγει ποτέ και δεν υπάρχει κανείς χρονικός περιορισμός.
Αφαίρεση copyrights του IOSR Aero πριν και μετά
Κλικ για ζουμ
 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω την ίδια άδεια σε άλλες εγκαταστάσεις IOSR Aero;
  Όχι. Η άδεια CRL είναι για μία εγκατάσταση IOSR Aero και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ή μεταφερθεί, σε άλλο ιστότοπο καθώς είναι άρρηκτη συνδεδεμένη με το μοναδικό κλειδί ενεργοποίησης του IOSR Aero το οποίο επίσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί/μεταφερθεί σε άλλο ιστότοπο.
 • Έλαβα μία άδεια CRL, έχω τα πνευματικά δικαιώματα του IOSR Aero;
  Όχι. Το IOSR Aero είναι εμπορικό λογισμικό που κατασκευάζεται και ανήκει στην Is Open Source / Ιωάννη Σάννο και περιορίζεστε από τους όρους που περιγράφονται στην άδεια χρήσης του IOSR Aero. Με την άδεια CRL αποκτάτε μόνο το δικαίωμα αφαίρεσης της ορατής σημείωσης πνευματικών δικαιωμάτων της Is Open Source από τον πίνακα ελέγχου εταιρειών του IOSR Aero.
 • Αγόρασα μία άδεια CRL, τώρα τι;
  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ζητωντας σας τον κωδικό ενεργοποίησης του IOSR Aero καθώς και την διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Μετά την απάντησή σας θα λάβετε ένα email με την άδεια και οδηγίες πως θα την χρησιμοποιήσετε. Αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε χρόνο σε ανταλλαγή email, τότε κατά την αγορά σας γράψτε μας το κλειδί της ενεργοποίησης του IOSR Aero και την διεύθυνση URL του ιστότοπού σας στην περιοχή σχολίων της παραγγελίας.

Αναβαθμίσεις, υποστήριξη και άδεια χρήσης

 • Εμπορική άδεια χρήσης. Σας επιτρέπεται η εγκατάσταση και χρήση αυτής της επέκτασης μόνο σε έναν (1) ιστότοπο. Με την αγορά αυτής της επέκτασης ή/και του IOS Reservations (IOSR) component θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό για ενεργοποίηση του κάθε λογισμικού.
 • Η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για το IOS Reservations, IOSR Aero και αφαίρεση copyright IOSR Aero (CRL).
 • Η μεταβολή του πηγαίου κώδικα (HTML/PHP/JS) ΔΕΝ επιτρέπεται, είναι παράνομη και οδηγεί σε τερματισμό της άδεια χρήσης, άρνηση υποστήριξης και ενημερώσεων. Περαιτέρω παραβιάσεις της άδειας χρήσης οδηγούν σε νομικά μέτρα έναντι των παραβατών.
 • Η επέκταση IOSR Aero, το IOS Reservations (IOSR) component και τα σχετικά τεχνολογικά δικαιώματα ανήκουν στον Ιωάννη Σάννο. (IOS).
 • Παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη μέσω e-mail για τα εμπορικά πακέτα λογισμικού μας. Η παρεχόμενη υποστήριξη αφορά την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το λογισμικό καθαυτό και όχι σε προβλήματα που άπτονται της φιλοξενίας του ιστότοπου, του server, του Elxis, ή οτιδήποτε άλλου εκτός του IOSR Aero.
 • Αν χρειάζεστε υπηρεσίες επί πληρωμή όπως υποστήριξη, εγκατάσταση, ενεργοποίηση, προβλήματα με το κλειδί ενεργοποίησης του λογισμικού ή ανάπτυξη module/plugin μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Αιτήματα για νέες λειτουργίες παρακαλούμε καθώς επικοινωνήσετε άμεσα με την Is Open Source / κ. Ιωάννη Σάννο.

Η webgift dev αποτελεί τον επίσημο μεταπωλητή λογισμικού της Is Open Source. Παρακαλούμε καθώς διαβάσετε προσεκτικά τα δικαιώματα, τους περιορισμούς και την άδεια χρήσης. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Η επέκταση IOSR Aero απαιτεί τα παρακάτω

a. Έκδοση του Elxis CMS 5.0 ή νεότερη.

To Elxis CMS είναι ένα ανοικτό CMS το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα elxis.org. Το Elxis τρέχει σε οποιοδήποτε διακομιστή με PHP και MySQL. Συνιστάμε την χρήση της τελευταίας έκδοσης του CMS.

b. IOS Reservations 5.0+

To IOS Reservations component v5.0 ή νεότερο. Παλαιότερες εκδόσεις του IOS Reservations (IOSR) (όπως η 4.x και οι σειρές 3.x) δεν υποστηρίζονται από την επέκταση.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση του Firefox ή Chrome περιηγητή internet στην διαχείριση και στον πίνακα διαχείρισης των εταιρειών.

Στιγμιότυπα εφαρμογής

Συνδέσμοι αναφοράς

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0