IOSR Hotels - Λογισμικό ξενοδοχειακών κρατήσεων

To IOSR Hotels είναι μια επέκταση του IOS Reservations (IOSR) για διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και δωματίων οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους! Μια υβριδική εφαρμογή διαδικτύου όπου υποστηρίζει τουλάχιστον 17 μεθόδους πληρωμών, μια πλήρως προσαρμοσμένη σε φορητές συσκευές διεπαφή χρήστη και ένα σύστημα υποστήριξης πολλαπλών νομισμάτων. Ένα λογισμικό χωρίς περιορισμούς στην καταχώρηση δεδομένων ή στις διασυνδέσεις του με άλλες ιστοσελίδες! Πληρώνετε μια φορά - χωρίς προμήθειες ή κρυφές χρεώσεις. 270,00€ {buttons}demo=https://hotels.isopensource.com/el/ | Σελίδα επίδειξης επέκτασης IOSR Ho...

iosr hotels, ios reservations, iosr extension, extension, component, elxis, cms, άδεια χρήσης, λογισμικό κρατήσεων, ξενοδοχεία, δωμάτια, παροχές, πρόσθετες υπηρεσίες, αναζήτηση διαθεσιμότητας, διαχείριση κρατήσεων ξενοδοχείων, software, elxis cms

IOSR Hotels - Λογισμικό ξενοδοχειακών κρατήσεων εικονίδιοTo IOSR Hotels είναι μια επέκταση του IOS Reservations (IOSR) για διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και δωματίων οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους! Μια υβριδική εφαρμογή διαδικτύου όπου υποστηρίζει τουλάχιστον 17 μεθόδους πληρωμών, μια πλήρως προσαρμοσμένη σε φορητές συσκευές διεπαφή χρήστη και ένα σύστημα υποστήριξης πολλαπλών νομισμάτων.

Ένα λογισμικό χωρίς περιορισμούς στην καταχώρηση δεδομένων ή στις διασυνδέσεις του με άλλες ιστοσελίδες! Πληρώνετε μια φορά - χωρίς προμήθειες ή κρυφές χρεώσεις.

270,00€

Απεριόριστα ξενοδοχεία & δωμάτια - Κρατήσεις και από άλλους ιστότοπους

Το IOSR Hotels είναι μία πολυ-χρηστική εφαρμογή όπου μπορεί να διαχειριστεί απεριόριστο αριθμό ξενοδοχείων που ανήκουν σε διαφορετικούς λογαριασμούς ξενοδόχων. Ο κάθε ξενοδόχος διαχειρίζεται τα δικά του ξενοδοχεία και κρατήσεις.

Μπορεί να δεχθεί κρατήσεις από απεριόριστες πηγές. Έτοιμα προς χρήση APIs μπορούν να εγκατασταθούν σε τρίτους ιστότοπους. Αυτά τα APIs εμφανίζουν μία φόρμα κράτησης μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν δωμάτια και να κάνουν κρατήσεις. Ολόκληρη η διαδικασία κράτησης συντελείται στα τρίτα site ενώ η κράτηση αποθηκεύεται στο IOS Hotels. Έτσι οι ξενοδόχοι έχουν πολλές πηγές κρατήσεων και έναν μοναδικό πίνακα ελέγχου για να τις διαχειρίζονται όλες.

Πρόκειται για μια πολυ-διάστατη εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως back-end εφαρμογή γραφείου για ξενοδοχεία που θέλουν απλά να διαχειριστούν χειροκίνητα τις κρατήσεις τους ή/και ως online εφαρμογή κρατήσεων οπότε και όλη η διαδικασία κράτησης και πληρωμής είναι αυτοματοποιημένη.

IOS Reservations (IOSR)

Εικονίδιο IOS Reservation component30,00€ (Απαιτείται - Ένα για κάθε εγκατάσταση Elxis CMS)

Το IOS Reservations (IOSR) component είναι μια online πλατφόρμα κρατήσεων. Ο πυρήνας του συστήματος είναι ένα component για το Elxis CMS. Το IOSR μπορεί να επεκταθεί παρέχοντας κρατήσεις για ξενοδοχεία (IOSR Hotels), ενοικιάσεις οχημάτων (IOSR Rentals) και εισητήρια (IOSR Aero). Απαιτείται μια αγορά για κάθε ένα domain και για μια τουλάχιστον από τις 3 επεκτάσεις (Rentals, Hotels ή/και Aero).

Στιγμιότυπα εφαρμογής

Αναβαθμίσεις, υποστήριξη και άδεια χρήσης

  • Εμπορική άδεια χρήσης. Σας επιτρέπεται η εγκατάσταση και χρήση αυτής της επέκτασης μόνο σε έναν (1) ιστότοπο. Με την αγορά αυτής της επέκτασης ή/και του IOS Reservations (IOSR) component θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό για ενεργοποίηση του κάθε λογισμικού.
  • Η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για το IOS Reservations και IOSR Hotels.
  • Η μεταβολή του πηγαίου κώδικα (HTML/PHP/JS) ΔΕΝ επιτρέπεται, είναι παράνομη και οδηγεί σε τερματισμό της άδεια χρήσης, άρνηση υποστήριξης και ενημερώσεων. Περαιτέρω παραβιάσεις της άδειας χρήσης οδηγούν σε νομικά μέτρα έναντι των παραβατών.
  • Η επέκταση IOSR Hotels, το IOS Reservations (IOSR) component και τα σχετικά τεχνολογικά δικαιώματα ανήκουν στον Ιωάννη Σάννο. (IOS).
  • Παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη μέσω e-mail για τα εμπορικά πακέτα λογισμικού μας. Η παρεχόμενη υποστήριξη αφορά την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το λογισμικό καθαυτό και όχι σε προβλήματα που άπτονται της φιλοξενίας του ιστότοπου, του server, του Elxis, ή οτιδήποτε άλλου εκτός του IOSR Hotels.
  • Αν χρειάζεστε υπηρεσίες επί πληρωμή όπως υποστήριξη, εγκατάσταση, ενεργοποίηση, προβλήματα με το κλειδί ενεργοποίησης του λογισμικού ή ανάπτυξη module/plugin μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σταύρο.
  • Αιτήματα για νέες λειτουργίες παρακαλούμε καθώς επικοινωνήσετε άμεσα με την Is Open Source / κ. Ιωάννη Σάννο.

Η επέκταση IOSR Hotels απαιτεί τα παρακάτω

a. Έκδοση του Elxis CMS 5.0 ή νεότερη.

To Elxis CMS είναι ένα ανοικτό CMS το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα elxis.org. Το Elxis τρέχει σε οποιοδήποτε διακομιστή με PHP και MySQL. Συνιστάμε την χρήση της τελευταίας έκδοσης του CMS.

b. IOS Reservations 5.0+

To IOS Reservations component v5.0 ή νεότερο. Παλαιότερες εκδόσεις του IOS Reservations (IOSR) (όπως η 4.x και οι σειρές 3.x) δεν υποστηρίζονται από την επέκταση.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση του Firefox ή Chrome περιηγητή internet στην διαχείριση και στον πίνακα διαχείρισης των εταιρειών.

Συνδέσμοι αναφοράς

Η webgift dev αποτελεί τον επίσημο μεταπωλητή λογισμικού της Is Open Source.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0