Σχεδιασμός χωρίς σκοπό και πρόθεση είναι απλώς μια διακόσμηση - έξυπνος, στρατηγικός σχεδιασμός λύνει προβλήματα και επιτυγχάνει καθορισμένους στόχους.
Μετατροπή εικόνων σε εμφάνιση Ιστοσελίδαςhttps://media.webgift.gr/images/userfiles/images_conversion.png

Θέλοντας να διευρύνουμε την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σας παρουσιάσουμε μια υπηρεσία όπου αρκετοί πελάτες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ζητώντας τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους βάση εικόνων! Για να γίνουμε πιο σαφής με την υπηρεσία αυτή ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας στείλει εικό...

Μετατροπή εικόνων σε εμφάνιση Ιστοσελίδας

Μετατροπή εικόνων σε εμφάνιση ΙστοσελίδαςΘέλοντας να διευρύνουμε την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σας παρουσιάσουμε μια υπηρεσία όπου αρκετοί πελάτες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ζητώντας τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους βάση εικόνων! Για να γίνουμε πιο σαφής με την υπηρεσία αυτή ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας στείλει εικόνες σε οποιαδήποτε μορφή (jpg, png, gif, psd, bmp κτλ) ορίζοντάς μας πως θα μοιάζει η εμφάνιση της ιστοσελίδας του.

Με την σειρά μας αναλαμβάνουμε την μετατροπή των εικόνων αυτών σε μια άκρως λειτουργική εμφάνιση τηρώντας παράλληλα όλα τα πρότυπα σχεδιασμού διαδικτύου (W3C Valid , XHTML ή HTML5 / CSS). Η εμφάνιση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετέπειτα είτε ως template στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS είτε ως απλές HTML σελίδες.

Πέρα από τον σχεδιασμό της αρχικής θα χρειαστούμε επιπλέον εικόνες από εσωτερικές σελίδες (εφόσον υπάρχουν). Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε ευδιάκριτα πλέον να διαχωρίσουμε τις απαιτήσεις σας όσο αφορά τον σχεδιασμό και θα είμαστε σε θέση άμεσα να σας παρουσιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποφέρει ουσιαστικό οικονομικό κέρδος μιας και τα δεδομένα ορίζονται άμεσα από τις εικόνες.

Στείλτε μας έως 5 εικόνες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info (at) webgift (dot) gr και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καθοδηγήσει περαιτέρω.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0