Έξτρα υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη πλέον εμπειρία χρήσης στο διαδίκτυο!
Ανακατασκευή - επανασχεδιασμός ιστοσελίδαςhttps://cdn.webgift.eu/images/userfiles/web_redesign.svg

Ελάτε να αναπτύξουμε εκ νέου την ιστοσελίδα σας στα σύγχρονα πρότυπα του διαδικτύου. Με την πάροδο του χρόνου οι τάσεις στο διαδίκτυο αλλάζουν οπότε είμαστε ενημερωμένοι στο πως θα επαναπροσδιορίσουμε την παρουσία σας σε αυτό!Η εν λόγω υπηρεσία δεν θα προστατεύσει μόνο την ιστοσελίδα σας από μια ευπάθεια (ζήτημα ασφαλείας) - όπως κάνει η υπηρεσία της συντήρησης - θα βοηθήσει επίσης τις μηχανές αναζητήσεις να διαβάσουν τον ενημερωμένο πλέον κώδικα HTML (ζήτημα αναζήτησης) που παράγεται. Αντιλαμβάνεστε γιατί η υπηρεσία είναι υποχρεωτική ιδίως για τις ιστοσελίδες που δεν έχουν ενημερωθεί τα τε...

Ανακατασκευή - επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Ανακατασκευή ιστοσελίδαςΕλάτε να αναπτύξουμε εκ νέου την ιστοσελίδα σας στα σύγχρονα πρότυπα του διαδικτύου. Με την πάροδο του χρόνου οι τάσεις στο διαδίκτυο αλλάζουν οπότε είμαστε ενημερωμένοι στο πως θα επαναπροσδιορίσουμε την παρουσία σας σε αυτό!

Η εν λόγω υπηρεσία δεν θα προστατεύσει μόνο την ιστοσελίδα σας από μια ευπάθεια (ζήτημα ασφαλείας) - όπως κάνει η υπηρεσία της συντήρησης - θα βοηθήσει επίσης τις μηχανές αναζητήσεις να διαβάσουν τον ενημερωμένο πλέον κώδικα HTML (ζήτημα αναζήτησης) που παράγεται.

Αντιλαμβάνεστε γιατί η υπηρεσία είναι υποχρεωτική ιδίως για τις ιστοσελίδες που δεν έχουν ενημερωθεί τα τελευταία 5 χρόνια;

Εργασίες ανακατασκευής

  • Δημιουργία νέου σχεδιασμού ακόμα και προσαρμοσμένου σε φορητές συσκευές.
  • Προσθήκη νέων λειτουργιών ή τροποποίηση των υπαρχόντων με προσαρμοσμένες βελτιώσεις.
  • Διαχείριση στο περιεχόμενο με ενέργειες όπως ενημέρωση, διαγραφή ή δημιουργία νέων άρθρων.

Βήματα μεθοδολογίας

Στον επανασχεδιασμό, όπως και σε κάθε υπηρεσία, ακολουθούμε τα ίδια βήματα μεθοδολογίας έως ότου ολοκληρώσουμε το αίτημά σας. Η διαφορά στην ανακατασκευή υπόκειται στην συλλογή των πληροφοριών και στην διαχείριση του περιεχομένου. Έχοντας μια ιστοσελίδα πλήρως λειτουργική έχουμε και τα απαραίτητα δεδομένα για να μπορούμε να την δημιουργήσουμε ξανά σε σύγκριση με την περίπτωση της κατασκευής όπου θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε την μεθοδολογία μας από την αρχή.

Έχουμε την εμπειρία και την γνώση να σας καθοδηγήσουμε. Θέλετε την γνώμη του ειδικού; Ο Σταύρος είναι διαθέσιμος για να σας βοηθήσει με τις συμβουλές του.

Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα για ανακατασκευή της ιστοσελίδα σας; Ζητήστε προσφορά και επωφεληθείτε των ποιοτικών εργασιών που προσφέρουμε!

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0