Μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία χρειάζεται έξυπνες ιδέες και μετρήσιμους στόχους.

4. Διαχείριση περιεχομένου

Διαχείριση ΠεριεχομένουΩς περιεχόμενο καλούμε όλα τα κείμενα, τις εικόνες, τα αρχεία βίντεο και ήχου που θα συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της εταιρείας για την οποία αναπτύσσεται.

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Η καταχώρηση του περιεχομένου γίνεται με βάση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης. Με την βοήθεια των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου μπορούμε να δημιουργήσουμε κατηγορίες, άρθρα που ανήκουν σε μια κατηγορία και αυτόνομα άρθρα (άρθρα χωρίς κατηγορία). Επιπλέον επιλογές είναι αυτή της αρχειοθέτησης, της αναζήτησης περιεχομένου, του σχολιασμού άρθρων, της διαχείρισης ενός blog από το δημόσιο τμήμα και πολλές άλλες.

Τα έργα που αναπτύσσω χρησιμοποιούν το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου - Elxis CMS. Από της 28.06.2012 ανήκω στην ομάδα ανάπτυξής του. Το Elxis CMS αποτελεί ένα αρκετά σύγχρονο και πλήρη αναπτυσσόμενο εργαλείο για την διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας!

Παρουσία ειδικών

Αρκετοί στην αγορά επιλέγουν την χρήση συστημάτων διαχείρισης έχοντας επιφανειακές γνώσεις. Τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Αρκετές ιστοσελίδες έχουν την ίδια ή παρόμοια εμφάνιση και λειτουργικότητα με αρκετά σφάλματα και κενά ασφαλείας τόσο στο δημόσιο όσο και στο τμήμα της διαχείρισης. Αψηφούν εν αγνοία τους κινδύνους με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται έργα με ημερομηνία λήξης.

Λόγοι παρουσίας των ειδικών

Η παρουσία των ειδικών θεωρείται αναγκαία μιας και θα επιλέξουν τις κατάλληλες τεχνικές παρουσίασης του περιεχομένου, θα προσαρμόσουν το σύστημα στις ανάγκες των πελατών τους καθώς επίσης θα δημιουργήσουν όλες εκείνες τις λειτουργίες που έχουν συμφωνηθεί. Τέλος θα διασφαλίσουν την προστασία των δεδομένων του εκάστοτε έργου που έχουν αναλάβει καθώς επίσης θα φροντίσουν κατάλληλα να βελτιστοποιήσουν τα οργανικά αποτελέσματα της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης!

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0