Τα στάδια που ακολουθούμε έως την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής ιστοσελίδων και ανάπτυξης λογισμικού για το διαδίκτυο.

4. Διαχείριση περιεχομένου

Διαχείριση ΠεριεχομένουΛίγο πριν την ολοκλήρωση της φάσης σχεδιασμού και αφότου έχουμε ολοκληρώσει την ανάπτυξη των λειτουργιών στο έργο αρχίζουμε το στάδιο της καταχώρησης του περιεχομένου ή ενός αντιπροσωπευτικού δείγματος με σκοπό να προσαρμόσουμε την εμφάνιση με το περιεχόμενο. Στο εν λόγω στάδιο δημιουργούμε τις θέσεις module (λειτουργικών στοιχείων) και ορίζουμε στην κάθε θέση ένα ή περισσότερα modules.

Η καταχώρηση περιεχομένου γίνεται με βάση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Αποκαλείται σύστημα διαχείρισης για τον λόγο του ότι υπάρχουν άπειρες δυνατότητες!Ορισμένες από αυτές είναι η δημιουργία άπειρων κατηγοριών περιεχομένου και άρθρων που ανήκουν σε κατηγορία ή όχι, επιλογές αρχειοθέτησης, αναζήτησης περιεχομένου ή ενσωμάτωση εργαλείων μετάφρασης, σχολιασμός άρθρων και άλλα πολλά.

Στηρίζουμε την Ελληνική προσπάθεια και εμπιστευόμαστε απόλυτα για τον ρόλο αυτό, το Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS. Αποτελεί ένα αρκετά σύγχρονο και πλήρη αναπτυσσόμενο εργαλείο για την διαχείριση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας! Από της 28.06.2012 ανήκουμε πλέον στην ομάδα ανάπτυξης του Elxis CMS.

Η παρουσία των ειδικών είναι υποχρεωτική

Αρκετοί στην αγορά επιλέγουν την χρήση συστημάτων διαχείρισης χωρίς να είναι ειδικοί. Τα αποτελέσματα προφανώς δεν είναι τα επιθυμητά. Πολλές διαδικτυακές σελίδες έχουν την ίδια εμφάνιση παρόμοια λειτουργικότητα με αρκετά σφάλματα και κενά ασφαλείας τόσο στον κώδικά τους όσο και στην διαχείρισή τους. Αψηφούν εν αγνοία τους κινδύνους που καραδοκούν με αποτέλεσμα δουλείες αρκετών ωρών να συλλέγουν αρκετές πιθανότητες δυσλειτουργίας ή βίαιης διακοπής λόγω κενών ασφαλείας.

Για αυτό πιστεύουμε και παράλληλα συνιστούμε ότι :

Η παρουσία των ειδικών θεωρείται αναγκαία μιας και θα επιλέξουν τις κατάλληλες τεχνικές παρουσίασης του περιεχομένου, θα προσαρμόσουν το σύστημα στις ανάγκες των πελατών τους καθώς επίσης θα δημιουργήσουν όλες εκείνες τις λειτουργίες που έχουν συμφωνηθεί. Τέλος θα διασφαλίσουν την προστασία των δεδομένων του εκάστοτε έργου που έχουν αναλάβει καθώς επίσης θα φροντίσουν κατάλληλα να βελτιστοποιήσουν την σελίδα σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης!

Κατηγορία:

Μεθοδολογία
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0