Τα έξι βήματα που με οδηγούν στην επιτυχία!

4. Διαχείριση περιεχομένου

Διαχείριση ΠεριεχομένουΣτο βήμα αυτό δημιουργούμε τις θέσεις των modules και ορίζουμε σε κάθε θέση ένα ή περισσότερα modules.

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Η καταχώρηση του περιεχομένου γίνεται με βάση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Αποκαλείται σύστημα διαχείρισης για τον λόγο του ότι υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες! Ορισμένες από αυτές είναι η δημιουργία κατηγοριών περιεχομένου και άρθρων που ανήκουν σε μια κατηγορία ή σε καμία! Επιλογές αρχειοθέτησης, αναζήτησης περιεχομένου ή ενσωμάτωση εργαλείων μετάφρασης, σχολιασμός άρθρων και άλλα πολλά.

Στηρίζουμε την ελληνική προσπάθεια και εμπιστευόμαστε απόλυτα για τον ρόλο αυτό, το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS. Αποτελεί ένα αρκετά σύγχρονο και πλήρη αναπτυσσόμενο εργαλείο για την διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας!

Παρουσία ειδικών

Αρκετοί στην αγορά επιλέγουν την χρήση συστημάτων διαχείρισης χωρίς να έχουν ειδικευτεί ή ακόμα χειρότερα να έχουν μερικές γνώσεις. Τα αποτελέσματα προφανώς δεν είναι τα επιθυμητά. Αρκετές ιστοσελίδες έχουν την ίδια ή παρόμοια εμφάνιση και λειτουργικότητα με αρκετά σφάλματα και κενά ασφαλείας τόσο στον κώδικά τους όσο και στην διαχείρισή τους. Αψηφούν εν αγνοία τους κινδύνους που καραδοκούν με αποτέλεσμα δουλείες αρκετών ωρών να συλλέγουν αρκετές πιθανότητες δυσλειτουργίας ή βίαιης διακοπής λόγω κενών ασφαλείας.

Λόγοι παρουσίας

Η παρουσία των ειδικών θεωρείται αναγκαία μιας και θα επιλέξουν τις κατάλληλες τεχνικές παρουσίασης του περιεχομένου, θα προσαρμόσουν το σύστημα στις ανάγκες των πελατών τους καθώς επίσης θα δημιουργήσουν όλες εκείνες τις λειτουργίες που έχουν συμφωνηθεί. Τέλος θα διασφαλίσουν την προστασία των δεδομένων του εκάστοτε έργου που έχουν αναλάβει καθώς επίσης θα φροντίσουν κατάλληλα να βελτιστοποιήσουν την σελίδα σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης!

Στην κατηγορία:

Μεθοδολογία
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0