Ανάπτυξη module - Cuber 3d εναλλαγή εικόνων

Το module CU3ER™ χρησιμοποιεί τεχνολογία Flash δίνοντας μια μοναδική αίσθηση εναλλαγής εικόνων στους επισκέπτες της ιστοσελίδας που έχει εγκατασταθεί, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, πλήρη παραμετροποιήσιμο, ιδανικό για να προβάλει μια μοναδική αίσθηση και αισθητική. Το Cuber 3D Slideshow module δημιουργήθηκε από την webgift dev για το Elxis CMS.{buttons}download=https://webgift.gr/cache/old_edc/mod_cu3er_1.0.zip | Cuber επέκτασης - 3D εναλλαγή εικόνων{/buttons} Τεχνικές προδιαγραφές Αναπτύχθηκε με χρήση αντικειμενοστραφή προγραμματισμού της γλώσσας PHP. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν τεχ...

flash , τρισδιάστατη , εναλλαγή , εικόνων , ανάπτυξη επέκτασης, cuber , flash, elxis cms

Cuber Επέκταση - ΛογότυποΤο module CU3ER™ χρησιμοποιεί τεχνολογία Flash δίνοντας μια μοναδική αίσθηση εναλλαγής εικόνων στους επισκέπτες της ιστοσελίδας που έχει εγκατασταθεί, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, πλήρη παραμετροποιήσιμο, ιδανικό για να προβάλει μια μοναδική αίσθηση και αισθητική. Το Cuber 3D Slideshow module δημιουργήθηκε από την webgift dev για το Elxis CMS.

Τεχνικές προδιαγραφές

Αναπτύχθηκε με χρήση αντικειμενοστραφή προγραμματισμού της γλώσσας PHP. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν τεχνολογίες όπως : XML, CSS, JavaScript.
Υποστήριξη εκδόσεων Flash : Flash Player 9+
Πλοηγοί Υποστήριξης : Internet Explorer 7.0 - 9.0, Firefox, Safari, Google Chrome και Opera
Υποστήριξη εκδόσεων Elxis CMS : 2009.0, 2009.1, 2009.2 (ή πιο πρόσφατη) και 4.x.

Γκαλερί φωτογραφιών επέκτασης

Αρχείο Αλλαγών:

10.02.2014 : Η επέκταση είναι πλέον συμβατή με την έκδοση του Elxis CMS 4.x. Δωρεάν λήψη από την περιοχή λήψης του Elxis!

Περιοχή Χρήσης

Η περιοχή χρήσης ( εικόνα παρακάτω ) της επέκτασης δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αλλάξει επιμέρους τις ρυθμίσεις της εμφάνισης των εικόνων , περιγραφών , συμβόλων , επικεφαλίδων , αυτόματης λειτουργίας και άλλα πολλά.

Γενικές Ρεθμίσεις

Γενικές Ρυθμίσεις

Από τις γενικές ρυθμίσεις της επέκτασης μπορούμε να ορίσουμε την θέση που θα εμφανίζεται η επέκταση σε μια περιοχή όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω με διακεκομμένες (γκρι) κουκίδες. Έτσι μπορούμε να ορίσουμε την οριζόντια καθώς επίσης και την κάθετη θέση που θα έχει η επέκταση Cu3er στην ιστοσελίδα μας.:

Θέσεις Module

Ρυθμίσεις Εφε κίνησης

Η τρισδιάστατη εναλλαγή εικόνων αποτελεί μια από τις βασικές λειτουργίες της επέκτασης Cu3er. Παρουσιάζει ένα αρκετά καλαίσθητο αποτέλεσμα και πάνω από όλα είναι εύκολο να οριστεί. Έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε στην επέκταση είτε την επιλογή της Αυτόματης Εναλλαγής είτε της Προκαθορισμένης Εναλλαγής είτε τέλος να ρυθμίσουμε τα εφε κίνησης που επιθυμούμε σε κάθε εναλλαγή εικόνας ξεχωριστά.

Ρυθμίσεις κουμπιών

Για ευκολότερη πλοήγηση μεταξύ των εικόνων δίνεται η δυνατότητα της πλοήγησης με αρκετά ενδιαφέρον παραμέτρους. Παρακάτω μπορούμε να ορίσουμε πως θέλουμε να φαίνονται τα κουμπία ( εμπρός , πίσω ).

Ρυθμίσεις Πλοήγησης

Ρυθμίσεις Συμβόλων

Στις ρυθμίσεις συμβόλων δίνεται η δυνατότητα της επιλογής τύπου κουμπίων. Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο που επιθυμείτε.

Ρυθμίσεις Συμβόλων

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις με την εγκατάσταση της επέκτασης.

Υποστηρίξτε μας!

Σε περίπτωση που σας αρέσει η επέκταση αυτή, Υποστηρίξτε μας κάνοντας δωρεά! : Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας μια δωρεά για την εν λόγω επέκταση. Από τα έσοδα των δωρεών σας, η Webgift Υπηρεσίες διαδικτύου θα μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά , θα συνεχίσει να παρέχει δωρεάν λογισμικό σε όλους εσάς και θα μπορέσει να παρέχει ένα εισόδημα για την ομάδα ανάπτυξης.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0