Συνεργασία με Amazon και Hetzner

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, το γραφείο συνάπτει συνεργασίες με την Amazon Web Services για το δίκτυο διανομής περιεχομένου (Content Delivery Network - Cloudfront CDN) και την Hetzner Online GmbH - εταιρεία διαχείρισης κέντρου δεδομένων με έδρα το Gunzenhausen της Γερμανίας. Υπηρεσίες φιλοξενίας και CDN Η υπηρεσία CDN της παγκοσμίως γνωστής Amazon Το Cloudfront είναι ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που διαχειρίζεται η Amazon Web Services. Τα δίκτυα παράδοσης περιεχομένου παρέχουν ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών μεσολάβησης που αποθηκεύουν προσωρινά περ...

φιλοξενία ιστοσελίδων, διακομιστής φιλοξενίας, amazon web services, aws, content delivery network, hetzner, dedicated servers

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, το γραφείο συνάπτει συνεργασίες με την Amazon Web Services για το δίκτυο διανομής περιεχομένου (Content Delivery Network - Cloudfront CDN) και την Hetzner Online GmbH - εταιρεία διαχείρισης κέντρου δεδομένων με έδρα το Gunzenhausen της Γερμανίας.

Υπηρεσίες φιλοξενίας και CDN

Συνεργασία με Amazon υπηρεσίες διαδικτύου και Hetzner

Η υπηρεσία CDN της παγκοσμίως γνωστής Amazon

Το Cloudfront είναι ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που διαχειρίζεται η Amazon Web Services. Τα δίκτυα παράδοσης περιεχομένου παρέχουν ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών μεσολάβησης που αποθηκεύουν προσωρινά περιεχόμενο, όπως βίντεο ή άλλα ογκώδη μέσα π.χ εικόνες υψηλής ευκρίνειας, σε καταναλωτές παγκοσμίως, βελτιώνοντας έτσι την ταχύτητα πρόσβασης στις ιστοσελίδες για τη λήψη του περιεχομένου.

Η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές που βρίσκονται στην Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία), Ασία (Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Ταϊβάν και Ινδία), Αυστραλία, Νότια Αμερική, Αφρική και πολλές μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Τον Ιούλιο του 2020, η υπηρεσία λειτούργησε από 205 τοποθεσίες σε έξι ηπείρους.

Αξιόπιστος συνεργάτης στο κέντρο της Ευρώπης

Η Hetzner από την άλλη, αποτελεί μακροχρόνια επιλογή αρκετών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο άλλα και εντός της Ευρώπης. Παρέχει αξιόπιστους διακομιστές φιλοξενίας για τους επαγγελματίες του χώρου σε μια αξιόλογη σχέση υπηρεσίας/κόστους.

Με το πέρασμα των ετών και ανάλογα την ζήτηση επιλέγουμε στρατηγικούς συνεργάτες για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών διαδικτύου. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία και τις εφαρμοσμένες δεξιότητες και απολαύστε τους καρπούς της επένδυσής σας.

Παραγγελία πακέτου φιλοξενίας

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0