Μετατροπέας από Wordpress στο Elxis CMS

O Εισαγωγέας Elxis (Elxis Importer), είναι ένα δωρεάν component το οποίο κάνει εφικτή την εισαγωγή δεδομένων από διάφορες πηγές στο Elxis CMS. Ο Elxis Importer διανέμεται με την επέκταση WordPress σε Elxis ενσωματωμένη. Αν έχετε έναν ιστότοπο WordPress και θέλετε να αλλάξετε σε Elxis CMS μπορείτε πλέον να το κάνετε εύκολα και δωρεάν με τον Elxis Importer (παρόμοια εργαλεία για άλλα CMS είναι εμπορικές εφαρμογές). Αυτοματοποιημένο εργαλείο για μετάβαση από το WordPress στο Elxis. Η διαδικασία εισαγωγής δεδομένων από το Wordpress στο Elxis είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη. Το μόνο πράγμα που έ...

elxis, wordpress, cms, μετατροπέας, εισαγωγή περιεχομένου, άρθρα, κατηγορίες, elxis cms

O Εισαγωγέας Elxis (Elxis Importer), είναι ένα δωρεάν component το οποίο κάνει εφικτή την εισαγωγή δεδομένων από διάφορες πηγές στο Elxis CMS. Ο Elxis Importer διανέμεται με την επέκταση WordPress σε Elxis ενσωματωμένη. Αν έχετε έναν ιστότοπο WordPress και θέλετε να αλλάξετε σε Elxis CMS μπορείτε πλέον να το κάνετε εύκολα και δωρεάν με τον Elxis Importer (παρόμοια εργαλεία για άλλα CMS είναι εμπορικές εφαρμογές).

Αυτοματοποιημένο εργαλείο για μετάβαση από το WordPress στο Elxis.

Η διαδικασία εισαγωγής δεδομένων από το Wordpress στο Elxis είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη. Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε τις ρυθμίσεις της σύνδεσης για την βάση δεδομένων του Wordpress ιστοτόπου σας. Στην συνέχεια ρυθμίζεται τις επιλογές εισαγωγής. Μπορείτε να εισάγεται χρήστες, κατηγορίες, άρθρα, εικόνες και σχόλια.

Ρυθμίσεις μετατροπέα από Wordpress σε Elxis CMS
Ρυθμίσεις μετατροπέα από Wordpress σε Elxis CMS

Ειδικότερα για τις κατηγορίες περιεχομένου μπορείτε να εισάγετε είτε συγκεκριμένες κατηγορίες είτε όλες μαζί. Η διαδικασία είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη, οπότε όταν αρχίσετε την εισαγωγή καθίστε αναπαυτικά και περιμένετε έως ότου ο εισαγωγέας ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες για εσάς. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σταματήσετε την διαδικασία και να συνεχίσετε αργότερα ή να την εκκινήσετε άμεσα ξανά. Η καταγραφή των εργασιών επίσης υποστηρίζεται για τα αντικείμενα εκείνα που δεν εισήχθησαν επιτυχώς (για παράδειγμα για μια εικόνα που δεν βρέθηκε).

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα σε Wordpress μένει ανέπαφη. Η επέκταση αυτή δεν αλλάζει κάτι στο Wordpress.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής όλα τα δεδομένα του Wordpress είναι διαθέσιμα στο Elxis CMS (ακόμα και τα posts/σελίδες εικόνες έχουν κατέβει από την απομακρυσμένη περιοχή και έχουν αποθηκευτεί τοπικά στο σύστημα αρχείων του Elxis CMS).

Σημειώστε ότι οι κωδικοί των λογαριασμών για τους χρήστες έχουν επανεκδοθεί. Για να μπορέσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε στο Elxis θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε την λειτουργία Υπενθύμιση κωδικού - Ξέχασα τον κωδικό μου.

Κάντε λήψη του Μετατροπέα Elxis από την περιοχή επεκτάσεων του Elxis και μετατρέψτε οποιοδήποτε Wordpress site σε Elxis!

Πηγή άρθρου: elxis.org
Ολοκλήρωση επιμέλειας μετάφρασης: webgift.gr

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0