Δωρεάν επισκόπηση SEO για την ιστοσελίδα σας

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες ύπαρξης μιας ιστοσελίδας μετά την κατασκευή της είναι η ουσιώδης προώθησή της στο διαδίκτυο. Αν θεωρείτε υποχρεωτική την παρουσία σας στο διαδίκτυο τότε θα πρέπει να στοχεύετε μελλοντικά ή άμεσα στην βελτιστοποίησή της μιας και τα πρότυπα του διαδικτύου αλλάζουν συνεχώς. Δωρεάν ανάλυση στοιχείων SEO Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε προς όλους τους ενδιαφερόμενους, δωρεάν ανάλυση SEO για την ιστοσελίδα τους! Η ανάλυση θα σταλθεί σε μορφή αρχείου Excel (είτε xls ή ods) στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μας δηλώσετε. Παρακάτω θα σας παραθέσ...

προώθηση ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, μηχανές αναζήτησης, seo, τίτλοι σελίδων, επικεφαλίδες, λέξεις κλειδιά

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες ύπαρξης μιας ιστοσελίδας μετά την κατασκευή της είναι η ουσιώδης προώθησή της στο διαδίκτυο. Αν θεωρείτε υποχρεωτική την παρουσία σας στο διαδίκτυο τότε θα πρέπει να στοχεύετε μελλοντικά ή άμεσα στην βελτιστοποίησή της μιας και τα πρότυπα του διαδικτύου αλλάζουν συνεχώς.

Δωρεάν ανάλυση στοιχείων SEO

Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε προς όλους τους ενδιαφερόμενους, δωρεάν ανάλυση SEO για την ιστοσελίδα τους! Η ανάλυση θα σταλθεί σε μορφή αρχείου Excel (είτε xls ή ods) στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μας δηλώσετε. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε την διαδικασία.

Δωρεάν ανάλυση SEO
Τεχνικά στοιχεία ανάλυσης SEO

Η ανάλυση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Συνολικός αριθμός συνδέσμων που βρέθηκαν άλλα και αυτών που εν τέλει εξετάστηκαν.
  • Συνολικός αριθμός εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων που μπλοκαρίστηκαν από το robots.txt.
  • Ανάλυση εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων χωρισμένων με τον τύπο τους HTML, Javascript, CSS, εικόνες, PDF, Flash και άλλα.
  • Πρωτόκολλα επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται όπως HTTP και HTTPS.
  • Αριθμός σελίδων με κωδικούς απάντησης όπως ανακατεύθυνσης (3xx), σφάλμα client (4xx), σφάλμα server (5xx).
  • Οι σελίδες όπου ο σύνδεσμός τους είναι πάνω των 115 χαρακτήρων.
  • Τίτλοι σελίδων που λείπουν, υπάρχουν διπλοεγγραφές, είναι πάνω από 65 χαρακτήρες ή κάτω των 30, είναι ίδιοι με την επικεφαλίδα 1 (H1) ή ακόμα έχουν ορισθεί πολλαπλοί τίτλοι.
  • Meta περιγραφή και λέξεις κλειδιά. Αντίστοιχη ανάλυση του αριθμού των σελίδων όπως στους τίτλους σελιδών παραπάνω.
  • Ανάλυση για τις επικεφαλίδες H1 και Η2, των εικόνων καθώς και των κορυφαίων 20 εσωτερικών συνδέσμων.
  • Τέλος οι χρόνοι απάντησης σε δευτερόλεπτα. Πόσοι σύνδεσμοι ολοκλήρωσαν τις απαντήσεις τους σε ένα δευτερόλεπτο, σε 2 δευτερόλεπτα έως και 5.
Επισκόπηση γραφημάτων ανάλυσης SEO
[Κλικ για εστίαση στην εικόνα]

Συμπληρώστε σήμερα λοιπόν την φόρμα επικοινωνίας με το email σας, ορίστε ως θέμα: Γενική Ερώτηση και ως μήνυμα την ιστοσελίδα σας. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας στείλει τα αποτελέσματα της ανάλυσης το συντομότερο δυνατό!

Δωρεάν ανάλυση SEO

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0