Ανάπτυξη module - Press news

Η WG Press News επέκταση αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.0 για το Elxis CMS 2009.x. Επιπλέον λειτουργικότητα - Εμφάνιση προστέθηκε. Υποστηρίζεται πλέον από την eForum εφαρμογή και IOS Bubbles εφαρμογή του Elxis CMS. {buttons}download=https://webgift.gr/cache/old_edc/mod_pressnews_2.0.zip | επέκτασης WG Press News{/buttons} Press News module για Elxis CMS 4.x Το Press News module αναπτύχθηκε ξανά στην έκδοση 3.0 και είναι πλέον συμβατό με την έκδοση του Elxis CMS 4.x. To Press News module μας βοηθάει να εναλλάσουμε τους τίτλους καθώς και τους υπότιτλους των άρθρων στην ιστοσελίδα μας κάνοντας ...

ανάπτυξη επέκτασης , php , module , press , news , elxis 4.x, δελτία , τύπου , επέκταση, elxis cms

Press News Module ΛογότυποΗ WG Press News επέκταση αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.0 για το Elxis CMS 2009.x. Επιπλέον λειτουργικότητα - Εμφάνιση προστέθηκε. Υποστηρίζεται πλέον από την eForum εφαρμογή και IOS Bubbles εφαρμογή του Elxis CMS.

Press News module για Elxis CMS 4.x

Το Press News module αναπτύχθηκε ξανά στην έκδοση 3.0 και είναι πλέον συμβατό με την έκδοση του Elxis CMS 4.x. To Press News module μας βοηθάει να εναλλάσουμε τους τίτλους καθώς και τους υπότιτλους των άρθρων στην ιστοσελίδα μας κάνοντας χρήση εφέ εναλλαγής όπως Scroll και Fade. Μπορούμε να επιλέξουμε αυτόματα την κατηγορία των άρθρων (αν θέλουμε μπορούν να συμπεριληφθούν και οι υποκατηγορίες) ή να ορίσουμε χειροκίνητα τα ID των κατηγοριών περιεχομένου [υποστηρίζονται επίσης και οι αυτόνομες σελίδες όπου δεν ανήκουν σε κάποια κατηγορία περιεχομένου (ID=0)].  Ο πηγαίος κώδικας της Javascript έχει γραφτεί από jquerynewsticker.com. Η επέκταση λειτουργεί σωστά μόνο στον τύπο του εγγράφου: HTML5.

Αρχείο αλλαγών

09.10.2012: Αναβάθμιση στην έκδοση 3.0. Συμβατή πλέον με το Elxis 4.x
30.07.2010: Αναβάθμιση στην έκδοση 2.0. Νέες λειτουργίες προστέθηκαν.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0