Η επιτυχία σας αποτελεί προτεραιότητά. Η εμπειρία μου, οδηγός σας!

Τεχνολογίες υλικού - λογισμικού

Τεχνολογίες internetΧρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας τεχνολογίες λογισμικού και υλικού δίνεται η δυνατότητα παράδοσης των απολύτως επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Τεχνολογίες διαδικτύου

Υλικό

Υπάρχουν δίκτυα υψηλής ταχύτητας, ειδικά σχεδιασμένα για τη μεταφορά δεδομένων (γνωστό ως στρώμα Μεταφοράς). Οι διακομιστές έχουν διασυνδεθεί επάνω σε διαφορετικές και ανεξάρτητες συνδέσεις μεταξύ τους έτσι είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες δεν βασίζονται σε ένα και μοναδικό δίκτυο. Μείνετε ήσυχοι ως προς την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο!

Για την κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών έχουν δημιουργηθεί τα δημοφιλή πακέτα φιλοξενίας πολλαπλών ιστοσελίδων VPS.

Συγκεκριμένα αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι: Η ποιότητα υπηρεσιών στο τομέα του υλικού βρίσκεται στο στρώμα Μεταφοράς και οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα είναι: α. Πιθανότητα αποτυχίας εγκατάστασης σύνδεσης, β. Η Καθυστέρηση μεταφοράς, γ. Η παράμετρος Προστασία, δ. Η παράμετρος Προτεραιότητα και τέλος ε. Η παράμετρος Ανθεκτικότητα του δικτύου.

Είμαι γνώστης των παραπάνω στοιχείων και διασφαλίζω με την εμπειρία μου την ασφαλή λειτουργία του δικτύου και κατ' επέκταση των αρχείων της ιστοσελίδας, των βάσεων δεδομένων, των μηνυμάτων email που φιλοξενούνται κτλ.

Λογισμικό

Χρησιμοποιώ δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και ανάπτυξης - επικύρωσης κώδικα. Με τις γνώσεις αυτές έχω καταλήξει στις εφαρμογές εκείνες όπου με βοηθούν να παραδίδω τις εργασίες που αναλαμβάνω άμεσα και με ασφάλεια!

Βέβαια η παρουσία των ειδικών θεωρείται άκρως αναγκαία.

Όσο αφορά τον κώδικα και την ασφάλειά του χρησιμοποιώ Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό (Object Oriented Programming) κυρίως στην γλώσσα PHP. Είναι προφανές ότι χρησιμοποιώ και client-side γλώσσες όπως native javascript, CSS, HTML και ορισμένα frameworks τρίτων κατασκευαστών ανάλογα των απαιτήσεων που υπάρχουν.

Ορισμένοι θεωρητικοί ορισμοί του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού που συναντάμε καθημερινά είναι: η ενθυλάκωση (Encapsulation), η Κληρονομικότητα (inheritance) και ο πολυμορφισμός (Polymorphism). H ασφάλεια του κώδικα με αντικειμενοστραφή προγραμματισμό (θεωρητική προσέγγιση) υπόκειται στο γεγονός ότι μια μέθοδος γράφετε μια φορά και καλείτε (κληρονομείτε) όσες φορές την χρειαζόμαστε σε σχέση με την συμβατή φιλοσοφία του προγραμματισμού όπου γράφετε τόσες φορές, όσες την χρειαστούμε. Η εκδοχή αυτή έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία κενών ασφαλείας και την δυσκολία στην αναβάθμιση του κώδικα.

Εν κατακλείδι, ορίζω το σύνολο της διασφάλισης ποιότητας των υπηρεσιών, την τεχνογνωσία καθώς και την συνεχής ανάγκη για αναζήτηση νέων προκλήσεων ως βασικά συστατικά ύπαρξης του 'ηλεκτρονικού' μου γραφείου με όνομα webgift.

Καλώς ορίσατε!

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0