Η επιτυχία σας αποτελεί προτεραιότητά. Η εμπειρία μου, οδηγός σας!

Τεχνολογίες υλικού - λογισμικού

Τεχνολογίες internetΧρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας τεχνολογίες λογισμικού και υλικού μας δίνεται η δυνατότητα παράδοσης απολύτως επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Τεχνολογίες διαδικτύου

Υλικό

Βασίζομαι σε ένα υψηλής ταχύτητας δίκτυο, ειδικά σχεδιασμένο για τη μεταφορά δεδομένων (γνωστό ως στρώμα Μεταφοράς) . Οι διακομιστές (servers) έχουν διασυνδεθεί επάνω σε διαφορετικές και ανεξάρτητες συνδέσεις έτσι είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες δεν στηρίζονται σε ένα και μοναδικό δίκτυο. Οπότε μπορείτε να μείνετε ήσυχος ως προς την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο.

Για να καλύψω τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών έχω δημιουργήσει τα πακέτα φιλοξενίας πολλαπλών ιστοσελίδων VPS.

Συγκεκριμένα αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι: Η ποιότητα υπηρεσιών στο τομέα του υλικού βρίσκεται στο στρώμα Μεταφοράς και οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα είναι: α. Πιθανότητα αποτυχίας εγκατάστασης σύνδεσης, β. Η Καθυστέρηση μεταφοράς, γ. Η παράμετρος Προστασία, δ. Η παράμετρος Προτεραιότητα και τέλος ε. Η παράμετρος Ανθεκτικότητα του δικτύου.

Είμαι γνώστης των παραπάνω στοιχείων και διασφαλίζω με την εμπειρία μου την ασφαλή λειτουργία του δικτύου και κατ' επέκταση των αρχείων της ιστοσελίδας, των βάσεων δεδομένων, των μηνυμάτων email που φιλοξενούνται κτλ.

Λογισμικό

Χρησιμοποιώ δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, βίντεο καθώς και ανάπτυξης κώδικα. Με τις γνώσεις αυτές έχω καταλήξει στις εφαρμογές εκείνες όπου με βοηθούν να παραδίδω τις εργασίες που αναλαμβάνω άμεσα και με ασφαλεία!

Βέβαια η παρουσία των ειδικών θεωρείται άκρως αναγκαία.

Όσο αφορά τον κώδικα και την ασφάλειά του χρησιμοποιώ Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό (Object Oriented Programming) κυρίως στην γλώσσα PHP. Είναι προφανές ότι χρησιμοποιώ και client-side γλώσσες όπως native javascript, CSS, HTML και ορισμένα frameworks τρίτων κατασκευαστών ανάλογα των απαιτήσεων που υπάρχουν.

Ορισμένοι θεωρητικοί ορισμοί του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού που συναντάμε καθημερινά είναι: η ενθυλάκωση (Encapsulation), η Κληρονομικότητα (inheritance) και ο πολυμορφισμός (Polymorphism). H ασφάλεια του κώδικα με αντικειμενοστραφή προγραμματισμό (θεωρητική προσέγγιση) υπόκειται στο γεγονός ότι μια μέθοδος γράφετε μια φορά και καλείτε (κληρονομείτε) όσες φορές την χρειαζόμαστε σε σχέση με την συμβατή φιλοσοφία του προγραμματισμού όπου γράφετε τόσες φορές, όσες την χρειαστούμε. Η εκδοχή αυτή έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία κενών ασφαλείας και την δυσκολία στην αναβάθμιση του κώδικα.

Εν κατακλείδι, ορίζω το σύνολο της διασφάλισης ποιότητας των υπηρεσιών, την τεχνογνωσία καθώς και την συνεχής ανάγκη για αναζήτηση νέων προκλήσεων ως βασικά συστατικά ύπαρξης του 'ηλεκτρονικού' γραφείου με όνομα webgift.

Καλώς ορίσατε!

Στην κατηγορία:

Το γραφείο μου
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0