Η επιτυχία σας αποτελεί προτεραιότητά. Η εμπειρία μου, οδηγός σας!

Γιατί webgift

Γιατί εμάς

Κριτήρια επιλογής συνεργασίας

Ένα από τα ουσιαστικά στοιχεία σύστασης ενός 'ηλεκτρονικού' γραφείου όπως η Webgift είναι η απόλυτα ειλικρινής σχέση και συνεργασία μαζί σας. Για τον λόγο αυτό κρίνω σκόπιμο να σας παραθέσω παρακάτω τα κριτήρια επιλογής του γραφείου μου.

Υποστήριξη πελατών

Διαβεβαιώνω ότι έχω πλήρη κατανόηση των αναγκών σας. Στόχος μου είναι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Σας εγγυόμαι την αποτελεσματική απόκριση στις ανάγκες σας.

Επαγγελματισμός

Οι καλές σχέσεις είναι κλειδί για μια επιτυχημένη συνεργασία. Αναπτύσσω μακροχρόνιες σχέσεις που είναι αμοιβαίως συμφέρουσες. Η εμπειρία μου στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, προγραμματισμό βάσεων δεδομένων, διαχείριση δικτύων, προώθηση κτλ μπορούν να σας παραδώσουν μία λύση που είναι η κατάλληλη για εσάς. Είμαι δεσμευμένος σε υψηλά στάνταρ επιδόσεων και σας εγγυόμαι υψηλό δείκτη ποιότητας/τιμής.

Τι έγραψαν οι συνεργάτες μου; Δείτε τις κριτικές μέσα από την πλατφόρμα Google business.

Σύγχρονη τεχνολογία

Χρησιμοποιώ τελευταίες τεχνολογίες στην ανάπτυξη των λειτουργιών μιας ιστοσελίδας ή βιβλιοθήκες στην ανάπτυξη μιας εφαρμογής διαδικτύου. Αυτό σας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες που προσφέρουν ευκολία στην χρήση (user experience), γρήγορη και εντυπωσιακή πλοήγηση στους επισκέπτες σας.

Αξιόπιστη φιλοξενία σελίδων

Η αξιόπιστη φιλοξενία θεωρείται απαραίτητη για να προστατεύσει την επένδυσή σας. Το γραφείο μου εφαρμόζει τις κατάλληλες τεχνικές ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι ενεργή 24/7, 365 μέρες τον χρόνο.

Επεκτασιμότητα

Όλα τα προϊόντα μου κατασκευάζονται με στόχο την επεκτασιμότητα. Επειδή αναγνωρίζω την σύγχρονη αγορά και την ανάγκη για αλλαγή και γρήγορη προσαρμογή σε αυτές, είμαι σε θέση να προβώ άμεσα και αποτελεσματικά σε προσθήκες και αλλαγές ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που αλλάζουν.

Ξεχωριστά έργα

Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός για αυτό εγγυόμαι έναν σχεδιασμό ιστοσελίδας προσαρμοσμένο απόλυτα στις επιθυμίες σας.

Ορατότητα σε μηχανές αναζήτησης

Πολλές ιστοσελίδες δεν είναι ορατές από τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι επίδοξοι πελάτες να την βρουν. Αν και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης χωρίς τις εξειδικευμένες εργασίες SEO, τα έργα που αναπτύσσω είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης και κατασκευασμένα ώστε να βρίσκονται σε υψηλές θέσεις οργανικής αναζήτησης.

Wallpaper webgift preview

Πάθος

Είμαι προγραμματιστής και αγαπώ αυτό που κάνω. Δεν είμαι μια διαφημιστική εταιρεία ή ένα γραφείο σχεδιαστών όπου χρησιμοποιεί προκαθορισμένο λογισμικό ξανά και ξανά. Το διαδίκτυο είναι μία υπέροχη τεχνολογία που ενώνει τους ανθρώπους και απολαμβάνω να δουλεύω με τον καθένα από εσάς δείχνοντας το ίδιο πάθος για το κοινό στόχο.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης ηλεκτρονικών πληρωμών σας εγγυώμαι την απόλυτη ασφάλεια των ευαίσθητων, προσωπικών σας δεδομένων.

Εγγύηση τιμών / Κόστος

Έχοντας φέρει εις πέρας μια σειρά από έργα και εργασίες με την πάροδο των ετών, μπορώ να διασφαλίσω ότι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι απολύτως ανάλογη με το κόστος του τελικού αποτελέσματος.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0