Η επιτυχία σας αποτελεί προτεραιότητά μας. Η εμπειρία μας, οδηγός σας!

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Γιατί εμάς

Κριτήρια επιλογής συνεργασίας

Ένα από τα ουσιαστικά στοιχεία σύστασης ενός 'ηλεκτρονικού' γραφείου όπως η Webgift είναι η ειλικρίνεια στην συνεργασία μαζί σας. Για τον λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να σας παραθέσουμε παρακάτω τα κριτήρια επιλογής του γραφείου μας.

Υποστήριξη πελατών

Η ιστοσελίδα σας είναι σημαντική για εμάς και σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε πλήρη κατανόηση των αναγκών σας. Κάνουμε ότι μπορούμε για να σιγουρευτούμε ότι θα είσαστε πλήρως ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Σας εγγυόμαστε την γρήγορη και αποτελεσματική απόκριση στις ανάγκες σας.

Επαγγελματισμός

Οι καλές σχέσεις είναι κλειδί για μια επιτυχημένη συνεγρασία. Αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις που είναι αμοιβαίως συμφέρουσες. Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό σελίδων, προγραμματισμό βάσεων δεδομένων, διαχείριση δικτύων, προώθηση κτλ μπορούν να σας παραδώσουν μία λύση που είναι η κατάλληλη για εσάς. Είμαστε δεσμευμένοι σε υψηλά στάνταρ επιδόσεων και σας εγγυόμαστε υψηλό δείκτη ποιότητας/τιμής.

Τι είπαν οι πελάτες της webgift για εμάς; Δείτε τις κριτικές μέσα από την πλατφόρμα Google business.

Σύγχρονη τεχνολογία

Χρησιμοποιούμε τελευταίες τεχνολογίες στην ανάπτυξη των λειτουργιών μιας ιστοσελίδας ή βιβλιοθήκες στην ανάπτυξη μιας εφαρμογής διαδικτύου. Αυτό σας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας σελίδες που προσφέρουν ευκολία στην χρήση (user experience), γρήγορη και εντυπωσιακή πλοήγηση στους επισκέπτες σας.

Αξιόπιστη φιλοξενία σελίδων

Η αξιόπιστη φιλοξενία θεωρείται απαραίτητη για να προστατεύσει με αυτόν τον τρόπο την επένδυσή σας. Το γραφείο μας εφαρμόζει τις κατάλληλες τεχνικές ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι ενεργή 24/7, 365 μέρες τον χρόνο.

Επεκτασιμότητα

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με στόχο την επεκτασιμότητα. Επειδή ξέρουμε ότι στην σύγχρονη αγορά, η ανάγκη για αλλαγή και γρήγορη προσαρμογή στις αλλαγές είναι ζωτικής σημασίας, είμαστε σε θέση να προβούμε γρήγορα και αποτελεσματικά σε προσθήκες και αλλαγές ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Ξεχωριστά έργα

Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός για αυτό εγγυόμαστε έναν σχεδιασμό ιστοσελίδας προσαρμοσμένο απόλυτα στις επιθυμίες σας.

Ορατότητα σε μηχανές αναζήτησης

Πολλές ιστοσελίδες δεν είναι ορατές από τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν από τους ενδιαφερόμενους πελάτες. Αν και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης χωρίς τις εξειδικευμένες εργασίες SEO, οι σελίδες μας είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και κατασκευασμένες ώστε να βρίσκεστε σε υψηλές θέσεις.

Wallpaper webgift preview

Πάθος

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Δεν είμαστε διαφημιστική εταιρία ή εταιρία marketing που χρησιμοποιεί περιορισμένης ποιότητας ομογενοποιημένα προϊόντα ξανά και ξανά (π.χ. wordpress με templates από το themeforest). Το internet είναι μία υπέροχη τεχνολογία που ενώνει τους ανθρώπους και απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με τον καθένα από εσάς δείχνοντας το ίδιο πάθος για το κοινό στόχο.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αφορά αποκλειστικά τις υπηρεσίες και όχι το παρεχόμενο λογισμικό.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης ηλεκτρονικών πληρωμών σας εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια των ευαίσθητων, προσωπικών σας δεδομένων.

Εγγύηση τιμών / Κόστος

Έχοντας φέρει εις πέρας μια σειρά από έργα και εργασίες με την πάροδο των ετών, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι απολύτως ανάλογη με το κόστος του τελικού αποτελέσματος.

Στην κατηγορία:

Γραφείο
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0