Ανάπτυξη module - Ενημερωτικά δελτία

H επέκταση IOS Newsletter Subscribe αναπτύχθηκε - σχεδιάστηκε από WebGift Υπηρεσίες διαδικτύου για την κοινότητα του Elxis CMS !H επέκταση αυτή δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της σελίδας σας να εγγραφούν στα ενημερωτικά δελτία εύκολα και γρήγορα. {buttons}download=https://webgift.gr/cache/old_edc/mod_iosn_subscribe_1.1.zip|επέκτασης εγγραφής ενημερωτικών δελτίων{/buttons} Συμβουλή : - Η επέκταση IOSN Subscribe δεν τρέχει όταν κάνουμε κλικ στο μενού αντικειμένου για να δούμε την εφαρμογή IOS Newsletter . Οπότε συμβουλή μας είναι είτε να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση του τίτλου της ε...

ανάπτυξη επέκτασης, σχεδιασμός , εγγραφή ενημερωτικών δελτίων , elxis , αντικειμενοστραφής προγραμματισμός.

Ανάπτυξη επέκτασης εγγραφής ενημερωτικών δελτίωνH επέκταση IOS Newsletter Subscribe αναπτύχθηκε - σχεδιάστηκε από WebGift Υπηρεσίες διαδικτύου για την κοινότητα του Elxis CMS !H επέκταση αυτή δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της σελίδας σας να εγγραφούν στα ενημερωτικά δελτία εύκολα και γρήγορα.

Συμβουλή :

- Η επέκταση IOSN Subscribe δεν τρέχει όταν κάνουμε κλικ στο μενού αντικειμένου για να δούμε την εφαρμογή IOS Newsletter . Οπότε συμβουλή μας είναι είτε να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση του τίτλου της επέκτασης αυτής είτε να μην δημιουργηθεί αντικείμενο μενού για την εφαρμογή IOS Newsletter.
Συμβατότητα με Elxis CMS: 2009.1 ( ή νεότερη)
Συμβατότητα πλοηγών : IE 7, IE 8 και IE9 Beta, Opera, Safari, Firefox και Google Chrome.

Απαιτήσεις :

- Η εφαρμογή IOS Newsletter πρέπει να έχει εγκατασταθεί.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά :

+ Υποστήριξη RTL γλωσσών.
+ Πολυγλωσσική Υποστήριξη.
+ SSL υποστήριξη.

Αναβαθμίσεις

Έκδοση 1.1: Δυναμική φόρτωση των αρχείων εμφάνισης CSS από την εφαρμογή IOS Newsletter. Δουλεύει σε περιπτώσεις όπου έχουμε αλλάξει την προκαθορισμένη εμφάνιση ( χρησιμοποιώντας τα CSS αρχεία αυτής ).

H επέκταση IOSN Subscribe χρησιμοποιεί την τεχνολογία HighSlide Javascript.

Πιστοποιημένη επέκταση από την κοινότητα του Elxis για την ορθή και ασφαλής λειτουργία του συγκεκριμένου έργου.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0