Η πολύπλοκη λειτουργικότητα δεν σημαίνει τίποτα δίχως τα κατάλληλα εργαλεία!
Πρόσθετα Περιεχομένου - Content Pluginshttps://media.webgift.gr/images/userfiles/content_plugin.png

H webgift dev™ προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους επιπλέον εργασίες ανάπτυξης επεκτάσεων τύπου: πρόσθετο περιεχομένου αποκλειστικά για το Elxis CMS! Στην παλαιότερη έκδοση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Elxis 200x.x) χρησιμοποιούσαμε τον όρο bot ωστόσο από εδώ και στο εξής σας παρουσι...

Πρόσθετα Περιεχομένου - Content Plugins

Πρόσθετα Περιεχομένου - Content PluginsH webgift dev™ προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους επιπλέον εργασίες ανάπτυξης επεκτάσεων τύπου: πρόσθετο περιεχομένου αποκλειστικά για το Elxis CMS! Στην παλαιότερη έκδοση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Elxis 200x.x) χρησιμοποιούσαμε τον όρο bot ωστόσο από εδώ και στο εξής σας παρουσιάζουμε τα πρόσθετα περιεχομένου (Content Plugins) ως την αντικατάσταση των bots.

Ορισμός πρόσθετου περιεχομένου

Ως πρόσθετα περιεχομένου ορίζουμε την πρόσθετη λειτουργικότητα που μπορούμε να αποδώσουμε σε ένα άρθρο μιας ιστοσελίδας. Θέλετε να εμφανίσετε έναν χάρτη σε ένα νέο άρθρο δίνοντας ένα στίγμα που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας; Σας ενδιαφέρει μια φόρμα επικοινωνίας ή θα προτιμούσαμε να δώσετε την δυνατότητα στους επισκέπτες του άρθρου να διαβάζουν απευθείας ένα PDF ή DOC αρχείο, να δουν μια γκαλερί από φωτογραφίες ή ένα βίντεο από το YouTube; Για προσδιορισμό τέτοιων λειτουργιών χρησιμοποιούμε πλέον τα πρόσθετα περιεχομένου! Η Webgift έχει αναπτύξει μια πλειάδα από τέτοιου είδους επεκτάσεις όλα αυτά τα χρόνια!

Αν επιθυμείτε την ανάπτυξη ενός πρόσθετου περιεχομένου τότε παρακαλούμε καθώς μας συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα 'Ζητήστε προσφορά'.

Διαφορά μεταξύ πρόσθετου περιεχομένου και Module

Σε αυτό το σημείο θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε την διαφορά μεταξύ των πρόσθετων περιεχομένου και των Modules. Αν και οι δύο επεκτάσεις δίνουν έξτρα λειτουργικότητα στην ιστοσελίδα, τα πρόσθετα περιεχομένου 'τρέχουν' μόνο εντός των άρθρων (στο component content) ενώ τα λειτουργικά στοιχεία (Modules) μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο (θέσεις modules) μιας ιστοσελίδας.

Η εν λόγω υπηρεσία απευθύνεται σε διαχειριστές ιστοσελίδων ή/και εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων που κάνουν χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0