Η πολύπλοκη λειτουργικότητα δεν σημαίνει τίποτα δίχως τις κατάλληλες υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού!
Πρόσθετα περιεχομένου (Bots)https://cdn.webgift.eu/images/userfiles/content_plugins.svg

Περισσότερες υπηρεσίες σημαίνει περισσότερη περιπέτεια! Προσφέρουμε επιπλέον εργασίες ανάπτυξης επεκτάσεων τύπου: πρόσθετο περιεχομένου αποκλειστικά για το Elxis CMS! Στην παλαιότερη έκδοση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Elxis 200x.x) χρησιμοποιούσαμε τον όρο bot ωστόσο από εδώ και στο εξής σας παρουσιάζουμε τα πρόσθετα περιεχομένου (Content Plugins) ως την αντικατάσταση των bots. Ορισμός πρόσθετου περιεχομένου Ως πρόσθετα περιεχομένου ορίζουμε την πρόσθετη λειτουργικότητα που μπορούμε να προσθέσουμε σε ένα άρθρο μιας ιστοσελίδας. Θέλετε να εμφανίσετε έναν χάρτη σε ένα άρθρο δίνον...

Πρόσθετα περιεχομένου (Bots)

Πρόσθετα Περιεχομένου - Content PluginsΠερισσότερες υπηρεσίες σημαίνει περισσότερη περιπέτεια! Προσφέρουμε επιπλέον εργασίες ανάπτυξης επεκτάσεων τύπου: πρόσθετο περιεχομένου αποκλειστικά για το Elxis CMS! Στην παλαιότερη έκδοση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Elxis 200x.x) χρησιμοποιούσαμε τον όρο bot ωστόσο από εδώ και στο εξής σας παρουσιάζουμε τα πρόσθετα περιεχομένου (Content Plugins) ως την αντικατάσταση των bots.

Ορισμός πρόσθετου περιεχομένου

Ως πρόσθετα περιεχομένου ορίζουμε την πρόσθετη λειτουργικότητα που μπορούμε να προσθέσουμε σε ένα άρθρο μιας ιστοσελίδας. Θέλετε να εμφανίσετε έναν χάρτη σε ένα άρθρο δίνοντας το σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας; Θέλετε να προσθέσετε μια φόρμα επικοινωνίας ή θα προτιμούσαμε να δώσετε την δυνατότητα στους επισκέπτες του άρθρου να διαβάζουν απευθείας ένα PDF ή DOC αρχείο, να δουν μια γκαλερί από φωτογραφίες ή ένα βίντεο από το YouTube; Για προσδιορισμό τέτοιων λειτουργιών χρησιμοποιούμε τα πρόσθετα περιεχομένου! Η Webgift έχει αναπτύξει μια σειρά από τέτοιου είδους επεκτάσεις κατά την διάρκεια των ετών!

Αν επιθυμείτε την ανάπτυξη ενός πρόσθετου περιεχομένου τότε παρακαλούμε καθώς μας αιτηθείτε έκδοσης σχετικής προσφοράς.

Διαφορά μεταξύ πρόσθετου περιεχομένου και Module

Αν και οι δύο επεκτάσεις δίνουν έξτρα λειτουργικότητα στην ιστοσελίδα, τα πρόσθετα περιεχομένου 'τρέχουν' μόνο εντός των άρθρων (στο component content) ενώ τα λειτουργικά στοιχεία (Modules) μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο (θέσεις modules). Η θέση module μπορεί να είναι οπουδήποτε σε μια ιστοσελίδα Elxis όπου μπορούμε να αναθέσουμε περισσότερα από ένα Module μέσα σε μια θέση module!

Η εν λόγω υπηρεσία απευθύνεται σε διαχειριστές ιστοσελίδων ή/και εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων που κάνουν χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0