Η ιστοσελίδα είναι η ψηφιακή προέκταση της επωνυμίας σας όπου συχνά αποτελεί τον πρώτο σταθμό για έναν δυνητικό πελάτη.
Προσωπική Ιστοσελίδαhttps://media.webgift.gr/images/userfiles/static-webpage.png

Για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα θα χρειαστεί όχι μόνο να την σχεδιάσουμε ακολουθώντας ένα εύρος εργασιών ανά περίπτωση άλλα και να αναπτύξουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα όπου θα την μετατρέψουν σε πλήρως λειτουργική. Ορίζουμε τον συνδυασμό των εργασιών σχεδιασμού και ανάπτυξης λοιπόν ως το βασικό...

Προσωπική Ιστοσελίδα

Πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας - Το προφίλ μουΓια να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα θα χρειαστεί όχι μόνο να την σχεδιάσουμε ακολουθώντας ένα εύρος εργασιών ανά περίπτωση άλλα και να αναπτύξουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα όπου θα την μετατρέψουν σε πλήρως λειτουργική. Ορίζουμε τον συνδυασμό των εργασιών σχεδιασμού και ανάπτυξης λοιπόν ως το βασικό συστατικό κατασκευής μιας ιστοσελίδας. Στην ενότητα κατασκευής ιστοσελίδων θα καλυφθεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών χωρίζοντας την σε πακέτα (ή σχέδια).

Στο πρώτο πακέτο κατασκευής μιας ιστοσελίδας θα προβάλουμε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία έχοντας έναν περιορισμό όσο αφορά των μέγιστο αριθμό των εσωτερικών σελίδων που θα δημιουργηθούν. Η στατική ιστοσελίδα ή αλλιώς το προφίλ μου θα παρουσιάσει μοναδικά την πληροφορία όπως επιθυμείτε στους επισκέπτες και εν δυνάμει μελλοντικούς σας πελάτες.

Χαρακτηριστικά προσωπικής ιστοσελίδας - Το προφίλ μου
  • Σχεδιασμός responsive εμφάνισης.
  • Σχεδιασμός λογότυπου.
  • (Προαιρετικό) Δημιουργία μόνο μιας σελίδας με χρήση κατάλληλων εφέ κύλισης.
  • Δυνατότητα προσθήκης έως 15 εσωτερικών σελίδες.
  • Φόρμα επικοινωνίας.
  • Χάρτης ιστοσελίδας.
  • Βασικές εργασίες ασφάλειας.
  • Βασικές εργασίες βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης.
  • Βασικές εργασίες βελτιστοποίησης για την απόδοση της ιστοσελίδας.
Προσωπική ιστοσελίδα με δοκιμαστικό περιεχόμενο
Προσωπική ιστοσελίδα με δοκιμαστικό περιεχόμενο.
Επιπλέον υπηρεσίες πακέτου

Επεκτείνετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά του πακέτου εφαρμόζοντας μια ή περισσότερες υπηρεσίες όπως παρουσιάζονται παρακάτω.

Προσαρμόστε το τελικό κόστος προσθέτοντας ή αφαιρώντας χαρακτηριστικά από αυτό το πακέτο. Μοιραστείτε τις ιδέες και θα σας τις πραγματοποιήσουμε.

Ζητήστε την κατασκευή μιας στατικής ιστοσελίδας σήμερα κιόλας ή μια προσφορά εμπλουτίζοντάς την με επιπλέον υπηρεσίες και επωφεληθείτε των προνομίων που παρέχουμε!

Διαβάστε επίσης στο ιστολόγιό μας τις διαφορές μεταξύ στατικής και δυναμικής ιστοσελίδας.

Διαβάστε επίσης:

  1. Εταιρική Παρουσίαση στην ενότητα : Κατασκευή ιστοσελίδων
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0