Αποκτήστε το πιο προσαρμοσμένο πακέτο φιλοξενίας των αναγκών σας και απολαύστε τα οφέλη!
Επαγγελματικό emailhttps://cdn.webgift.eu/images/userfiles/email_pro.svg

Το επαγγελματικό email είναι ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με ένα domain name αντί μιας δωρεάν υπηρεσίας όπως το Gmail ή Hotmail. Χρησιμοποιήσετε το δικό σας domain για emails Οι περισσότεροι ενδέχεται να προτιμήσουν τις δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ωστόσο υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το δικό σας επαγγελματικό email μπορεί να είναι πιο χρήσιμο. Παρακάτω θα αναλύσουμε ορισμούς και τις περιπτώσεις που θεωρούμε την εν λόγω υπηρεσία σημαντική. Αποκτήστε τον δικό σας επαγγελματικό λογαριασμό email και επιλέξτε την διασύνδεσή του με ένα υπάρχον (ή ...

Επαγγελματικό email

Επαγγελματικό emailΤο επαγγελματικό email είναι ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με ένα domain name αντί μιας δωρεάν υπηρεσίας όπως το Gmail ή Hotmail.

Χρησιμοποιήσετε το δικό σας domain για emails

Οι περισσότεροι ενδέχεται να προτιμήσουν τις δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ωστόσο υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το δικό σας επαγγελματικό email μπορεί να είναι πιο χρήσιμο. Παρακάτω θα αναλύσουμε ορισμούς και τις περιπτώσεις που θεωρούμε την εν λόγω υπηρεσία σημαντική.

Αποκτήστε τον δικό σας επαγγελματικό λογαριασμό email και επιλέξτε την διασύνδεσή του με ένα υπάρχον (ή όχι) λογαριασμό Gmail με 200,00€. Συνδεθείτε μέσω πλατφόρμας Gmail και λάβετε/στείλτε ως το νέο σας email λογαριασμό!
Παραγγείλτε το τώρα! *

Τι είναι τα domains και τι έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο;

Τα domains είναι αυτό που χρησιμοποιούμε για να οργανώσουμε το διαδίκτυο σε κάτι που μπορούμε να πλοηγηθούμε χωρίς να χρειάζεται να θυμόμαστε τις μεγάλες συμβολοσειρές αριθμών που ονομάζονται διευθύνσεις IP. Όταν επισκέπτεστε το webgift, για παράδειγμα, πρέπει να πληκτρολογήσετε τον τομέα webgift.gr στο πρόγραμμα περιήγησης ιστοσελίδων. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν τα domains με παρόμοιο τρόπο. Με τον ίδιο τρόπο που ο τομέας webgift.gr είναι σε θέση να κατευθύνει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον ιστότοπό μας, το τμήμα domain μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σε θέση να κατευθύνει το email σας στον σωστό διακομιστή αλληλογραφίας.

Δομή ενός λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν εξετάζετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι εύκολο να δείτε τον τομέα (domain). Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι το email σας είναι johnsmith@example.com. Τα πάντα στα δεξιά του συμβόλου @ είναι ο τομέας, οπότε ο τομέας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην περίπτωση αυτή θα είναι το example.com. Τα πάντα προς τα αριστερά είναι ο λογαριασμός σας ή το όνομα χρήστη σας. Όταν ρυθμίζετε το email με προσαρμοσμένο τομέα, μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε επιθυμείτε ως λογαριασμό ή όνομα χρήστη (π.χ. info, support, tech). Το τμήμα τομέα, ωστόσο, πρέπει να αντιστοιχεί σε ένα όνομα domain που έχετε κατοχυρώσει και είστε κάτοχος των δικαιωμάτων του.

Τι είναι η υπηρεσία φιλοξενίας email;

Μια υπηρεσία φιλοξενίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας τύπος υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδας που λειτουργεί ειδικά και παρέχει πρόσβαση σε διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν επίσης φιλοξενία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Υπάρχουν επίσης υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φιλοξενούν μόνο email και δεν προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ποιος χρειάζεται το δικό του επαγγελματικό email;

Οι δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμες από παρόχους όπως το Gmail και το Yahoo και ίσως έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP) π.χ cosmote, την εργασία σας, το σχολείο ή άλλους οργανισμούς με τους οποίους έχετε κάποια ιδιότητα. Σε όλες αυτές τις πηγές των δωρεάν λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν την δική τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παραδείγματα όπου το επαγγελματικό email μπορεί να είναι χρήσιμο

  • Ιδιοκτήτες επιχείρησης: Ακόμη και αν λειτουργείτε ως ατομική επιχείρηση και δεν έχετε εργαζόμενους, έχοντας ένα προσαρμοσμένο email που σχετίζεται με τον ίδιο τομέα όπως τον ιστότοπό σας, δείχνει πιο επαγγελματικό. Έχετε επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαφορετικούς σκοπούς, όπως π.χ. η εξυπηρέτηση πελατών, λογιστήριο.
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες και ανεξάρτητοι εργολάβοι: Αυτή είναι μια άλλη περίπτωση όπου η κατοχή του δικού σας επαγγελματικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας βοηθά να συστηθείτε τον πλέον επίσημο τρόπο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές και η κατοχή μιας επαγγελματικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί μιας ελεύθερης συμβάλουν στην θετική κριτική.
  • Οργανισμοί: Το επαγγελματικό email δεν είναι μόνο για τον κόσμο των επιχειρήσεων. Αν έχετε ιδρύσει μια κοινότητα, οργάνωση ή αν είστε μέλος αυτής μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον εαυτό σας και για άλλα μέλη, για επαφές με άλλες κοινότητες, με τον τύπο ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
  • Θέματα ασφαλείας: Η καταχώρηση του δικού σας τομέα (domain) και, στη συνέχεια, η χρήση ενός εξαιρετικά ασφαλούς κεντρικού υπολογιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να προστατεύσει την ανωνυμία, την ασφάλεια και το απόρρητο. Αν ανησυχείτε για το απόρρητο, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν καταχωρητή που προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενώ αυτοί είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό email, μπορείτε να το ορίσετε για οποιονδήποτε λόγο ή για κανέναν απολύτως! Εάν κατοχυρώσετε ένα domain και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δεν υπάρχει τίποτα που να σας σταματήσει!

Λογότυπο Gmail

* Στην τιμή περιλαμβάνεται η κατοχύρωση domain για ένα ή δύο χρόνια (ελάχιστη περίοδο κατοχύρωσης ανάλογα την κατάληξη) και έως 5 διευθύνσεις email, ένα πακέτο φιλοξενίας για ένα έτος και η διασύνδεσή του (εφάπαξ χρέωση) με τον Gmail λογαριασμό. Στην συνέχεια η υπηρεσία θα έχει κόστος 150€ + ΦΠΑ/Έτος.

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0