Φόρμα ανοικτής πληρωμής

Φόρμα Παραγγελίας

Η φόρμα ανοικτής πληρωμής μας βοηθάει να ολοκληρώσουμε την παραγγελία μιας προσαρμοσμένης υπηρεσίας ή ενός προσαρμοσμένου λογισμικού. Παρακαλούμε αρχικά επιβεβαιώστε ότι αυτό που θέλετε να παραγγείλετε δεν υπάρχει στην περιοχή Υπηρεσιών/Λογισμικού του γραφείου μας και στην συνέχεια, συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία όπως παρουσιάζονται στην παρακάτω φόρμα.


Προσωπικά στοιχεία


Απόδειξη / Τιμολόγιο

   

Αν θέλετε να μας στείλετε περισσότερες διευκρινίσεις αναφορικά με την παραγγελία σας, να κατοχυρώσετε ένα όνομα domain ή ακόμα να αφήσετε κάποιο σχόλιο, παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο.
6 + 23 =

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.

Για να λάβετε άμεσα την υπηρεσία ή το λογισμικό που παραγγείλατε χρησιμοποιήστε την πληρωμή μέσω της ασφαλής υπηρεσίας της PayPal διαφορετικά σε περίπτωση κατάθεσης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα χρειαστεί ο κατάλληλος χρόνος έως ότου ολοκληρωθεί η τραπεζική μεταφορά.

{slide Περιπτώσεις Φορολογίας Φ.Π.Α 23.00%}

Περιπτώσεις Φορολογίας Φ.Π.Α 23.00%
» Είμαι Έλληνας ιδιώτης ή εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα (τότε το Φ.Π.Α. είναι 23.00%).
» Αντιπροσωπεύω εταιρεία από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όχι Ελλάδα) ενταγμένη στο σύστημα VIES (τότε το Φ.Π.Α. είναι 0.00%).
» Αντιπροσωπεύω εταιρεία ή είμαι ιδιώτης από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όχι Ελλάδα) μη ενταγμένος στο σύστημα VIES (τότε το Φ.Π.Α. είναι 23.00%).
» Αντιπροσωπεύω εταιρεία ή είμαι ιδιώτης από χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (τότε το Φ.Π.Α. είναι 0.00%).
» Αντιπροσωπεύω εταιρεία ή είμαι ιδιώτης από περιοχή εντός Ελλάδας με μειωμένο συντελεστή φορολόγησης (τότε το Φ.Π.Α είναι 16.00%).
Ελέγξτε αν η εταιρεία σας είναι ενταγμένη στο σύστημα VIES.
Υποχρεούστε από το νόμο να δηλώσετε αληθή στοιχεία προκειμένου να εφαρμοστεί ο αντίστοιχος νόμιμος συντελεστής Φ.Π.Α.

VIES: VAT Information Exchange System
Φ.Π.Α.: Φόρος Προστιθέμενης Αξίας

{/slide}

Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0