Ενισχύστε την online παρουσία σας χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες υπηρεσίες προώθησης!
Διαφήμιση στο διαδίκτυοhttps://media.webgift.gr/images/userfiles/marketing-ads.png

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο θεωρείται από τις πιο ουσιαστικές υπηρεσίες για την εξέλιξη της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Έχετε μια εταιρεία και θέλετε να αυξήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις; Έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Στο ξενοδοχείο σας δεν γίνονται κρατή...

Διαφήμιση στο διαδίκτυο

Διαφήμιση στο διαδίκτυοΗ διαφήμιση στο διαδίκτυο θεωρείται από τις πιο ουσιαστικές υπηρεσίες για την εξέλιξη της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Έχετε μια εταιρεία και θέλετε να αυξήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις; Έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Στο ξενοδοχείο σας δεν γίνονται κρατήσεις μέσω της online μηχανής κρατήσεων που προσφέρετε πάρα μόνο μέσω booking.com; Είναι σαφές ότι θα χρειαστείτε στοχευμένες διαφημίσεις και στρατηγική προώθησης.

Αρκετές πλέον εταιρείες εγκαταλείπουν την βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων τους στις μηχανές αναζήτησης μέσω της υπηρεσίας SEO και αναζητούν την άμεση διαφήμιση σε μηνιαία βάση ή όποτε το επιθυμούν. Η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας μέσω του ψηφιακού marketing μπορεί πλέον να απογειωθεί από τους ειδικούς! Ας τις δούμε.

Επιλογές διαφήμισης στο διαδίκτυο

Μέσω Google αναζήτησης και χάρτες

Διαφήμιση μέσω Google

Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google. Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κάνοντας κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κάνοντας κλήσεις στην επιχείρησή σας.

Εμφανιστείτε όταν οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε! Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε, και τι θα αγοράσουν. Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Αποφασίστε πού θα διαφημίζεστε! Επεκταθείτε παγκοσμίως ή παραμείνετε σε τοπικό επίπεδο. Εσείς αποφασίζετε πού θα θέλατε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και εμείς θα τις εμφανίσουμε στους κατάλληλους χρήστες.

Καθορίστε τον κατάλληλο προϋπολογισμό για την επιχείρησή σας. Στην διαφήμιση μέσω Google μπορούμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με σχεδόν οποιονδήποτε διαφημιστικό προϋπολογισμό. Καθορίστε ένα όριο μηνιαίου προϋπολογισμού και δεν θα το υπερβείτε ποτέ! Επιπλέον, μπορείτε να θέσετε σε παύση τις δαπάνες σας ή να τις προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή.

Εργασίες που καλύπτουμε είναι ο σχεδιασμός, υλοποίηση, παραμετροποίηση και επίβλεψη διαφημιστικής καμπάνιας Google με ελάχιστη προμήθεια 50€. Ζητήστε προσφορά για διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Μέσω κοινωνικών δικτύων

Διαφήμιση μέσω κοινωνικών δικτύων

Στα κοινωνικά δίκτυα μπορούμε να δημιουργήσουμε και να προβάλουμε διαφημιστικές καμπάνιες χρησιμοποιώντας εργαλεία παρακολούθησης της απόδοσης μέσω αναφορών. Ορίζοντας τον κατάλληλο στόχο και επιλέγοντας το κοινό που μας ενδιαφέρει να απευθυνθούμε μπορούμε να προσεγγίσουμε μελλοντικούς πελάτες και θαυμαστές. Οι καλύτερες διαφημίσεις δεν οδηγούν μόνο σε πραγματικά επιχειρηματικά αποτελέσματα, αλλά ικανοποιούν και τους χρήστες.

Ανάλογα των κοινωνικών δικτύων που έχουμε επιλέξει να κάνουμε διαφήμιση μπορούμε να προωθήσουμε μια φωτογραφία ενός προϊόντος, ένα Video παρουσίασης μιας υπηρεσίας ή ακόμα και ένα Story εταιρείας!

Εργασίες που καλύπτουμε είναι ο σχεδιασμός, υλοποίηση, παραμετροποίηση και επίβλεψη διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook, Instagram ή Twitter με ελάχιστη προμήθεια 50€. Ζητήστε προσφορά για διαφήμιση μέσω Social.

Για την διαφήμιση μέσω διαδικτύου θα χρειαστεί να έχουμε μια ιστοσελίδα ή αντίστοιχα ένα προφίλ στο κοινωνικό μέσο που θα επιλέξουμε να διαφημιστούμε.

Στην κατηγορία:

Προώθηση ιστοσελίδων
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0