Η ιστοσελίδα είναι η ψηφιακή προέκταση της επωνυμίας σας όπου συχνά αποτελεί τον πρώτο σταθμό για έναν δυνητικό πελάτη.
Τουρισμός - Απομακρυσμένες κρατήσειςhttps://media.webgift.gr/images/userfiles/remote_booking.png

Το γραφείο μας προσφέρει μια μοναδική λύση με επίκεντρο τους χρήστες όπου επιθυμούν να αποκτήσουν την δική τους πύλη ξενοδοχειακών κρατήσεων και παράλληλα προσδοκούν να προσφέρουν σε ιστοσελίδες ξενοδοχείων φόρμες εύρεσης διαθεσιμότητας δωματίων καθώς και ολοκλήρωση κρατήσεων on-line με χρήση απομα...

Τουρισμός - Απομακρυσμένες κρατήσεις

Τουρισμός - Απομακρυσμένες ξενοδοχειακές κρατήσεις Το γραφείο μας προσφέρει μια μοναδική λύση με επίκεντρο τους χρήστες όπου επιθυμούν να αποκτήσουν την δική τους πύλη ξενοδοχειακών κρατήσεων και παράλληλα προσδοκούν να προσφέρουν σε ιστοσελίδες ξενοδοχείων φόρμες εύρεσης διαθεσιμότητας δωματίων καθώς και ολοκλήρωση κρατήσεων on-line με χρήση απομακρυσμένων αιτημάτων.

Το εν λόγω πακέτο αποτελείται από 2 μέρη. Το πρώτο είναι η πλευρά του διακομιστή (server) όπου εκεί θα φιλοξενούνται όλα τα δεδομένα (ξενοδοχεία πελατών, δωμάτια, διαθεσιμότητα, τιμές, παροχές κτλ) και το δεύτερο μέρος αυτό των πελατών (clients) του διακομιστή όπου στην περίπτωση μας είναι ιστοσελίδες ξενοδοχείων που επιθυμούν να συμπεριλάβουν φόρμα διαθεσιμότητας των δωματίων καθώς επίσης και δυνατότητα κράτησης μέσα από την ιστοσελίδα τους! Με τον τρόπο αυτό οι επισκέπτες των ξενοδοχείων (clients) δεν θα χρειάζεται να βρίσκονται στην ιστοσελίδα του διακομιστή (server) για να ολοκληρώσουν μια κράτηση οπότε για τον λόγο αυτό ορίζουμε το παρών πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας ως απομακρυσμένες κρατήσεις.

Με την επιλογή αυτή βοηθάμε αφενός τα ξενοδοχεία να αυξήσουν το κέρδος τους ακολουθώντας μια άμεση στρατηγική πωλήσεων και αφετέρου τους διαχειριστές του πακέτου να διευρύνουν την γκάμα των πελατών (ξενοδόχων) τους.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μια μικρή περιγραφή των 2 μερών (διακομιστή - πελατών) που πρέπει να αναπτυχθούν με σκοπό την άμεση κατανόηση. Τέλος αναφέρουμε τι μπορεί να προσφέρει μια σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών μερών.

Μέρος διακομιστή (Server)

Η πλευρά του διακομιστή θα πρέπει να είναι σε θέση να φιλοξενήσει όλα τα ξενοδοχεία οπότε απαιτείται η ανάπτυξη μιας πύλης ξενοδοχείων όπως έχει αναλυθεί σε αντίστοιχο άρθρο στην ιστοσελίδα μας. Ο διαχειριστής του διακομιστή έχει την δυνατότητα να αποκρύψει ή όχι τα ξενοδοχεία από το δημόσιο τμήμα της ιστοσελίδας του καθώς επίσης και να προσδιορίσει το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα των αναγκών του.

Το κόστος για την ανάπτυξη του διακομιστή κοινοποιείται μετά το πέρας της ανάλυσης των απαιτήσεων.

Μέρος πελατών (clients)

Στην πράξη από την πλευρά του πελάτη μπορεί να είναι οποιαδήποτε ιστοσελίδα χωρίς περιορισμό. Κάθε ένας πελάτης μπορεί να αποκτήσει λογαριασμό στην περιοχή του διακομιστή και να διαχειριστεί τις κρατήσεις, τα στοιχεία του ξενοδοχείου του, την διαθεσιμότητα και τις τιμές. Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη να αναπτύξει το κατάλληλο λογισμικό σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ούτως ώστε να καταστεί η σύνδεση μεταξύ του πελάτη και διακομιστή επιτυχής.

Συνδεσιμότητα

Η σύνδεση μεταξύ των 2 μερών μπορεί να επιτύχει πολλαπλούς σκοπούς όπως απομακρυσμένη αναζήτηση διαθεσιμότητας δωματίων, διαδικασία κράτησης, συγχρονισμός, αναβάθμιση και ανάκτηση δεδομένων. Ορισμένες από τις παρεχόμενες λειτουργίες είναι:

Προβολή περιγραφής ξενοδοχείου, εικόνων, παροχών και επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Έλεγχος διαθεσιμότητας δωματίων.

Κράτηση δωματίων/υπηρεσιών.

Φόρμα επικοινωνίας με το ξενοδοχείο.

Εικονοθήκη για τα διαθέσιμα δωμάτια.

Προβολή ημερολογίου για κάθε ένα δωμάτιο με τις τιμές και την διαθεσιμότητα.

Επιπλέον υπηρεσίες

Επεκτείνετε τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά εφαρμόζοντας επιπλέον υπηρεσίες όπως παρουσιάζονται παρακάτω!

Προσαρμόστε το τελικό κόστος προσθέτοντας ή αφαιρώντας χαρακτηριστικά από αυτό το πακέτο. Μοιραστείτε τις ιδέες και θα σας τις πραγματοποιήσουμε.

Ζητήστε την κατασκευή μηχανής απομακρυσμένων κρατήσεων σήμερα κιόλας ή μια προσφορά εμπλουτίζοντάς την με επιπλέον υπηρεσίες και επωφεληθείτε των προνομίων που παρέχουμε!

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0