Γιατί αγαπάμε το Elxis CMS

Πολλοί θα αναρωτιέστε διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου τι είναι αυτό; Άλλοι πάλι μπορεί να σας είναι γνώριμο ως ορισμός ή να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα περί τίνος πρόκειται και θεωρείτε ανούσια την ανάγνωση του άρθρου. Εμείς πάλι ως ελάχιστη χαρά και ικανοποίηση μπορούμε να σας κοινοποιήσουμε τους λόγους που το αγαπάμε και το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. Αρχικά το σωστό είναι να αναφέρουμε ότι το Elxis είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε με σκοπό να παρέχει ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο τόσο στους προγραμματιστές, σχεδιαστές όσο και στους αναλυτές και ιδιοκτήτες ιστοσελίδων.

Το σύστημα παρέχεται δωρεάν κάτω από την άδεια χρήσης Elxis Public License (E.P.L) με πρωταρχικό σκοπό την διαχείριση του περιεχομένου (άρθρων και κατηγοριών) ωστόσο η πλήρως εξελιγμένη δομή του πυρήνα (framework) μας επιτρέπει να το επεκτείνουμε προσαρμόζοντάς το ανάλογα των αναγκών μας.

Καλά τα λέτε άλλα δεν έχω καταλάβει τι είναι το Elxis

Το Elxis είναι ένα δωρεάν Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα ιστότοπους οποιασδήποτε κλίμακας από μικρούς προσωπικούς ιστότοπους και blog έως σύνθετους εταιρικούς ιστότοπους και πόρταλ χωρίς να χρειάζεται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού.

Ο εχθρός του καλού το καλύτερο
Ο εχθρός του καλού το καλύτερο!

Γιατί να το προτιμήσω σε σχέση με άλλα CMS (joomla, wordpress);

Γιατί με αυτόν τον τρόπο επιμένουμε Ελληνικά. Είμαστε υποστηρικτές του ανοικτού και έξυπνα δομημένου και αναπτυγμένου λογισμικού. Λατρεύουμε όχι μόνο να αναπτύσσουμε άλλα και να προσαρμόζουμε το σύστημα στις ανάγκες σας. Αγαπάμε την καινοτομία και ναι είμαστε εργατικοί και υπομονετικοί αν και Έλληνες! Τέλος οι επαγγελματίες που κάνουν χρήση του συστήματος είναι συγκεκριμένοι και μοναδικοί.

Γιατί οι παρεχόμενες επεκτάσεις του Elxis είναι περιορισμένες στον αριθμό σε σχέση με άλλες κοινότητες;

Για 3 λόγους. Ο πρώτος είναι ο περιορισμένος αριθμός των προγραμματιστών πράγμα το οποίο δεν μας ανυσηχεί μιας και είναι θέμα χρόνου η διάδοσή του, ο δεύτερος διότι οι επεκτάσεις που παρέχονται καλύπτουν 2 και 3 επεκτάσεις που παρέχονται σε άλλες κοινότητες και τρίτον οι επεκτάσεις των κοινοτήτων ανήκουν στις λειτουργίες του πυρήνα του Elxis! Αναλογιστήκατε ποτέ λοιπόν γιατί οι δωρεάν παρεχόμενες λειτουργίες του Elxis δεν διατίθενται στις άλλες κοινότητες;

Ο καθησυχασμός είναι ο εχθρός των επιτευγμάτων
Ο καθησυχασμός αποτελεί τον εχθρό των επιτευγμάτων!

Πότε δημιουργήθηκε;

Το Elxis CMS γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2005 και η πρώτη διανομή του, το Elxis 2006.0, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2006. Διαβάστε περισσότερα για όλες τις διανομές του Elxis και την ιστορία του Elxis στην σελίδα για τις σειρές Elxis 200x.x.

Που μπορώ να μάθω περισσότερα;

Το δίκτυο κατά σειρά είναι: 1. Επίσημος ιστότοπος Elxis CMS, 2. Φόρουμ συζητήσεων, 3. Κέντρο λήψης επεκτάσεων και 4. Τεκμηρίωση.

Γιατί λοιπόν αγαπάμε το Elxis CMS; Γιατί είναι μοναδικό, πλήρως αναπτυσσόμενο, ασφαλής, βελτιστοποιημένο σχέση με τους ανταγωνιστές του, συμβατό με τα κινητά, σερβίρει τον HTML κώδικα έτσι όπως θα ήθελαν οι μηχανές αναζήτησης να τον διαβάσουν και τέλος αποτελείται από ανθρώπους που έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα.

Η επιλογή δική σας η επιθυμία να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη δική μας!

https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0