Ανάπτυξη επέκτασης - ΙOSR Φιλτράρισμα ξενοδοχείων 2.0

Ανάπτυξη επέκτασης - ΙOSR Φιλτράρισμα ξενοδοχείων 2.0Το module IOSR Φιλτράρισμα Ξενοδοχείων αποτελεί την 2η έκδοση της αντίστοιχης επέκτασης που είχαμε αναπτύξει για το IOS Reservations 3.x και αποσύρθηκε τον Ιούνιο του 2014 μετά την απόσυρση της εφαρμογής IOS Reservations 3.x από την αγορά. Το module αναπτύχθηκε από την αρχή έχοντας ως βασική ιδέα τα δημοφιλή δίκτυα ξενοδοχειακών κρατήσεων όπως το booking.com και το hotels.com. Μετά από σχετικό αίτημα του κ. Παπαδόπουλου Χρήστου, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα μιας και υποστήριξε οικονομικά στην αρχική ανάπτυξη της επέκτασης καθώς επίσης μας έδωσε την έγκρισή του να την κυκλοφορήσουμε με εμπορική άδεια χρήσης μετά την ολοκλήρωσή της.
Σεπτέμβριος 2019: Αποσύρθηκε μιας και αποσύρθηκε η εφαρμογή IOS Hotels 1.x. Αιτηθείτε το δικό σας module.

  1. Αυτόματη λειτουργία: Αν ενεργοποιηθεί το module θα φορτώνει ξενοδοχεία της τοποθεσίας που βρίσκεται ο επισκέπτης διαφορετικά θα φορτώνονται όλα τα καταχωρημένα ξενοδοχεία του ιστοχώρου μας. Προεπιλογή: Ναι.
  2. Μετρητής ξενοδοχείων: Αν ενεργοποιηθεί θα εμφανίζεται ένας μετρητής που θα δείχνει πόσα ξενοδοχεία αφορούν την κάθε επιλογή της φόρμας. Προεπιλογή: Εμφάνιση.
  3. Επιλογές ανά γκρουπ: Ορίστε τον μέγιστο αριθμό των επιλογών σε κάθε γκρουπ όπως παρουσιάζεται στην φόρμα. Αν ο μέγιστος αριθμός είναι μικρότερος των επιλογών που έχουν καταχωρηθεί τότε ένας σύνδεσμος 'προβολή περισσότερων' θα εμφανιστεί. Προεπιλογή: 8.
  4. Τύποι καταλυμάτων: Εμφάνιση ή απόκρυψη του γκρουπ επιλογών Τύποι Καταλυμάτων από την φόρμα. Προεπιλογή: Εμφάνιση.
  5. Αστέρια ή κλειδιά: Εμφάνιση ή απόκρυψη του γκρουπ επιλογών Αστέρια ή κλειδιά από την φόρμα. Προεπιλογή: Εμφάνιση.
  6. Παροχές ξενοδοχείου: Εμφάνιση ή απόκρυψη του γκρουπ επιλογών Παροχές ξενοδοχείου από την φόρμα. Προεπιλογή: Εμφάνιση.
  7. Πρόσθετες υπηρεσίες: Εμφάνιση ή απόκρυψη του γκρουπ επιλογών Πρόσθετες Υπηρεσίες από την φόρμα. Προεπιλογή: Εμφάνιση. Tip: Καταχωρήστε μοναδικές πρόσθετες υπηρεσίες στο σύστημα και βοηθήστε με αυτόν τον τρόπο το module να σας παρουσιάσει τα σωστά αποτελέσματα.
  8. Τιμή: Εμφάνιση ή απόκρυψη του γκρουπ επιλογών Τιμή από την φόρμα. Προεπιλογή: Εμφάνιση. Το module εμφανίζει ένα εύρος τιμών λαμβάνοντας υπόψιν αν έχει γίνει αναζήτηση διαθεσιμότητας δωματίων. Αν ναι εμφανίζει τις τιμές των διαθέσιμων δωματίων στις ημερομηνίες που αναζητήθηκαν διαφορετικά παρουσιάζει τα δωμάτια που είναι διαθέσιμα από σήμερα. Οι τιμές επίσης εμφανίζονται με εκπτώσεις αν και εφόσον έχει συνδεθεί ο κατάλληλος χρήστης (π.χ. Τουριστικός πράκτορας).
  9. Εύρος τιμών: Ορίστε το δικό σας εύρος τιμών όπως θα φαίνεται στην φόρμα. Για παράδειγμα 40 σημαίνει: 0 - 39, 40 - 79, 80 - 119. Εναλλακτικά αφήστε το πεδίο κενό και το module θα υπολογίσει το εύρος τιμών αυτόματα για εσάς!
  10. Επίθεμα CSS: Ένα επίθεμα που θα προστεθεί στην CSS κλάση του module.
Το module χρησιμοποιεί σελιδοποίηση μέσω αιτημάτων AJAX. Σε κάθε σελίδα βρίσκονται τόσα ξενοδοχεία όσα έχουν ορισθεί από τις ρυθμίσεις της επέκτασης IOSR Hotels της εφαρμογής IOS Reservations στην περιοχή της διαχείρισης.

Ξέρατε ότι η επέκταση IOSR Φιλτράρισμα Ξενοδοχείων 2.0 ξεπέρασε στο σύνολο τις 1.500 γραμμές κώδικα κατά την διαδικασία της ανάπτυξής της μόλις 500 γραμμές λιγότερες από τον προκάτοχό της;

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Για την ανάπτυξή της χρησιμοποιήθηκε πλήρης αντικειμενοστραφής προγραμματισμός σε server side γλώσσα προγραμματισμού PHP και τεχνολογίες όπως: CSS, Javascript, XML και AJAX. Αναλυτικά:
- Τρέχουσα έκδοση: 2.0
- Πλοηγοί: Ελέγχθηκε σε όλους τους σύγχρονους πλοηγούς (Firefox, Chrome, Opera, Safari και Internet Explorer).
- Πλατφόρμα CMS: Elxis 4.x
- Έκδοση PHP: 5.3+
- Βάση δεδομένων: MySQL
- Εφαρμογή: IOSR 4.x και IOSR Hotels 1.x
- Άδεια χρήσης: Εμπορική

Επιτρέπεται

- Η χρήση του module σε όσους ιστότοπους επιθυμείτε εφόσον έχει γίνει μια τουλάχιστον αγορά για κάθε πελάτη ξεχωριστά.
- Η τροποποίηση του CSS που συμπεριλαμβάνονται στην επέκταση.
- Η αντιγραφή της επέκτασης από τον μητρικό σε γονικού ιστοτόπους εφόσον έχει γίνει μια αγορά (Λειτουργία πολλαπλών ιστοτόπων για το Elxis CMS 4.x).

Δεν επιτρέπεται

- Η μεταπώληση της επέκτασης ως έχει ή τροποποιημένης εκδοχής της.
- Η μεταβίβασή της σε άλλον ή άλλους χρήστη/ες για δική του/ς χρήση χωρίς την άδεια της webgift.
- Αφαίρεση ή αλλαγή των μηνυμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σε περίπτωση παραβίασης της άδειας χρήσης διώκεται ποινικά.

Στιγμιότυπα επέκτασης

Θέλετε την δική σας επέκταση; Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ζητήστε οτιδήποτε έχετε ανάγκη. Εκπτώσεις ισχύουν για τους πελάτες που θέλουν μετέπειτα να κυκλοφορήσουμε την επέκταση είτε με εμπορική είτε με οποιαδήποτε άλλη άδεια χρήσης.

Κατηγορία:

Δελτία τύπου
https://webgift.gr/templates/core_webgift/
0